Ciorba de cocos zdravan

Postat de Ina in Supe/Ciorbe
12 Sep 2010 | 11917 vizualizari
Ciorba de cocos zdravan

Luam cocosul cel mai nazdravan din ograda si-i venim de hac ( nu de alta, dar ologea toate gainile, atat era de activ sexual :)):)) ). Cu el realizam un bors cu taitei si-un pilaf gras de-ti unge sufletelul [bs:20] [bs:20]

Ingrediente

  • un cocos de curte
  • o ceapa mare
  •  ardei gras
  •  morcov
  •  radacina de telina
  • 3-4 rosii
  • 1 litru bors de casa
  • sare
  • leustean verde
  • taitei de casa (1 ou, faina cat cuprinde, un praf de sare )

Mod de preparare

 

      Dupa ce jupuim cocosul, il parlim si-l portionam, spalam bine toate bucatile si le punem la fiert ( mai putin pulpele, din care fac o fripturica :D ) in apa cu sare, avand grija sa spumuim din cand in cand, pana ramane zeama limpede.

          Legumele se curata ,  se toaca si se pun la fiert  dupa ce nu se mai alege spuma in oala.

        Rosiile se adauga mai tarziu, pentru ca celelalte legume sa se fiarba mai usor. Cand intra furculita usor in carne,  iar legumele sunt fierte,  se pune borsul ( incalzit pana aproape de fierbere, nu rece! )

          La final  adaugam taiteii, lasam cateva clocote, apoi  oprim focul  si presaram leustean tocat .

         Pentru felul II am scos aripile si pieptul din ciorba, le-am prajit si le-am pus langa un pilaf de orez facut  cu supa  oprita  inainte de adaugarea  rosiilor.

         

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cocos zdravan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (97)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ciorba de pleurotus

Postat de panacris

Ciorba de pleurotus

Se spală și curăță toate zarzavaturile și legumele, apoi se toacă cubulețe, cât de cât uniforme. Într-un vas se pun zarzavaturile împreună cu uleiul și un...

Citeste continuarea

Supa de vacuta cu galuste de gris

Postat de mihaelar63

Supa de vacuta cu galuste de gris

 Am preparat supa clara de carne  fierband legumele cu carne in oala cu fierbere sub presiune . In oala sub presiune zeama imi iese mereu foarte clara  fara sa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.09.2010, 21:03
mamaaaaaaaaaaa, ce misto arata ciorbitaaaa. Si setul de farfurii e haios
la 12.09.2010, 21:03
in prima poza aveti dovada barbatiei
la 12.09.2010, 21:04
sefuuu!!!!!!!!!!
la 12.09.2010, 21:04
deci sa clarificam : prima poza de la reteta, nu de la comentarii
la 12.09.2010, 21:05
Farfuriile le-am primit si-mi sunt tare dragi.

Vezi toate comentariile (97)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking