Ciorba de dovlecei si cartofi, dreasa cu labaneh

Postat de aziz in Ciorbe
22 Ian 2011 | 7073 vizualizari
Ciorba de dovlecei si cartofi, dreasa cu labaneh

Este delicioasa ,labaneh asta este asa un fel intre brinza si smantina dar acra ;un fel de lapte acru dar de consistenta brinzei de vaca prospata

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 2-3 cartofi
  • un morcov
  • jumatate ardei gras rosu
  • jumatate ardei gras galben
  • telina
  • un buchetel doua conopida
  • putin brocoli
  • patrunjel verde
  • ceapa
  • rosii una doua
  • sare piper
  • supa instant
  • 3-4 linguri labaneh
  • o cutie de smantina
  • o mina de fidea

Mod de preparare

se taie toate legumele cubulete si se pun la fiert in apa rece.

cind incep sa fiarba se sareaza pipereaza se pune supa instant si se lasa la fiert pina legumele sint moi.

labaneh se desface intr-o cana de apa calda, se adauga smantana si se bate cu telul citeva minute si se adauga in ciorba imediat;

mestecam in oala adaugam fideaua si mai lasam citeva clocote .

adaugam patrunjelul si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei si cartofi, dreasa cu labaneh" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de peste

Postat de MotanLaOale

Ciorba de peste

Capetele de peste se curata de branhii si se spala bine. Legumele se curata, se spala si se taie rondele sau patratele. Intr-o oala se pune uleiul si se caleste ceapa, ardeii si legumele 2-3...

Citeste continuarea

Ciorba de pui cu smantana

Postat de Dya

Ciorba de pui cu smantana

Taiem pieptul de pui, in cuburi mici. Le punem la fiert in 2-3 litri de apa rece, adunand spuma formata ori de cate ori este necesar. Adaugam legumele tocate marunt si le fierbem la foc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.01.2011, 19:42
la 22.01.2011, 19:45
ancule
la 22.01.2011, 20:03
Eu stiu ca labneh e un iaurt care este strecurat si are consistenta de branza. Din pacate pe aici prin Ro n-am gasit nici la magazinele arabesti. Buna ciorbica ta. Si cum altfel sa fie decat cu smantana?
la 22.01.2011, 20:13
poti pune iaurt zic eu si smantina
la 22.01.2011, 20:35
ce bine arata ....

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking