Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si sfecla rosie

Postat de carla27carla in Ciorbe
4 Noi 2013 | 5335 vizualizari
Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si sfecla rosie

reteta preluata din cartica Practic.

Ingrediente

  • 1 buc ciolan afumat de porc
  • 200 gr castita proaspata de porc
  • 2 cutii cu fasole boabe fiarta
  • 1 buc ceapa alba
  • 1 buc ardei gras rosu
  • 1 buc patrunjel radacina
  • 4-5 morcovi
  • 2 buc sfecla rosie
  • 1/4 buc telina radacina
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 crenguta de cimbru
  • 1 lingurita de hrean ras
  • sare ,piper

Mod de preparare

Ciolanul si costita se spala si se taie si se pune la foc intr-o oala cu apa sa fiarba. Se ia spuma ce se formeaza.Intre timp se pregatesc zarzavaturile.Ceapa se curata si se toaca marunt,ardeiul gras se curata de cotor se spala si se toaca si el cubulete.Morcovii,radacina de patrunjel si radacina de telina se curata si se toaca cubulte.Sfecla rosie ,se curata si se taie cubulete sau daca vreti puteti sa o dati pe razatoarea cu ochiuri mari.Cand carnea e aproape fiarta se pun in oala zarzavaturile tocate si se lasa sa fiarba.Fasolea se scurge din conserva si se limpezeste cu apa.Cand toate sunt fierte se adauga fasolea boabe,sare si piper,pasta de rosii,crenguta de cimbru si hreanu ras proaspat.

    Se serveste calda cu ceapa rosie si deasupra se mai presara putin cimbru .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ciorba de pastai

Postat de MotanLaOale

Ciorba de pastai

Fasolea se curata si se rupe in bucati potrivite. Zarzavatul se curata si se taie rondele. Ceapa se curata si se toaca marunt. Ardeii se cutata si se taie patrate. Rosiile se spala si...

Citeste continuarea

Ciorbă de perişoare

Postat de portiadelumina

Ciorbă de perişoare

Cine  a mai făcut ştie că este foarte simplu să faci această ciorbă, mai ales dacă lucrezi organizat. Se curăţă legumele şi se pregătesc pentru întrebuinţare. Personal am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.11.2013, 06:47
la 04.11.2013, 06:52
la 04.11.2013, 08:35
la 04.11.2013, 08:37
Foarte buna
la 04.11.2013, 09:39
foarte buna

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking