Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si sfecla rosie

Postat de carla27carla in Ciorbe
4 Noi 2013 | 5317 vizualizari
Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si sfecla rosie

reteta preluata din cartica Practic.

Ingrediente

  • 1 buc ciolan afumat de porc
  • 200 gr castita proaspata de porc
  • 2 cutii cu fasole boabe fiarta
  • 1 buc ceapa alba
  • 1 buc ardei gras rosu
  • 1 buc patrunjel radacina
  • 4-5 morcovi
  • 2 buc sfecla rosie
  • 1/4 buc telina radacina
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 crenguta de cimbru
  • 1 lingurita de hrean ras
  • sare ,piper

Mod de preparare

Ciolanul si costita se spala si se taie si se pune la foc intr-o oala cu apa sa fiarba. Se ia spuma ce se formeaza.Intre timp se pregatesc zarzavaturile.Ceapa se curata si se toaca marunt,ardeiul gras se curata de cotor se spala si se toaca si el cubulete.Morcovii,radacina de patrunjel si radacina de telina se curata si se toaca cubulte.Sfecla rosie ,se curata si se taie cubulete sau daca vreti puteti sa o dati pe razatoarea cu ochiuri mari.Cand carnea e aproape fiarta se pun in oala zarzavaturile tocate si se lasa sa fiarba.Fasolea se scurge din conserva si se limpezeste cu apa.Cand toate sunt fierte se adauga fasolea boabe,sare si piper,pasta de rosii,crenguta de cimbru si hreanu ras proaspat.

    Se serveste calda cu ceapa rosie si deasupra se mai presara putin cimbru .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Bors de vara, cu dovlecei

Postat de RODIMUR

Bors de vara, cu dovlecei

Leguminoasele (morcovii, pătrunjeii și țelina) se curăță, se spală, se taie și se pun la fiert, cu 3 litri de apă. Când se formează spumă, se adună și se aruncă. Se...

Citeste continuarea

Ciorba de raci oltenesti

Postat de Lia1

Ciorba de raci oltenesti

1. Intr-o cratita pui 1/2 apa la clocotit in care vei opari pentru cateva minute racii uscati ca sa ii decupezi mai usor. Poti sa ii dai cateva clocote daca sunt prea crocanti si se sparg la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.11.2013, 06:47
la 04.11.2013, 06:52
la 04.11.2013, 08:35
la 04.11.2013, 08:37
Foarte buna
la 04.11.2013, 09:39
foarte buna

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking