Ciorba de fasole boabe cu piept de porc afumat

Postat de Constelatialeu in Ciorbe
12 Sep 2014 | 4698 vizualizari
Ciorba de fasole boabe cu piept de porc afumat

Aveam asa o pofta de-o ciorbita de fasole cu afumatura,n-aveti idee.M-am bucurat ca am gasit piept de porc afumat care arata la fel cum afumam noi acasa cand taiem porcul....

Ingrediente

  • cca 500 g boabe fasole cu bobul foarte mic
  • cca 300 g piept de porc afumat
  • 1 morcov maricel
  • 1 pastarnac maricel
  • un manunchi de ceapa verde
  • 1 legatura de marar
  • 1 lingurita de dulceata de ardei iute
  • sare

Mod de preparare

Punem la fiert fasolea si schimbam apa de 2-3 ori.Separat pregatim zarzavaturile,curatam morcovul,pastarnacul le spalam si le dam pe razatoarea mica,ceapa o curatam si o taiem marunt.Pieptul de porc il taiem bucatele mici si il punem la calit intr-o oala,il lasam sa se rumeneasca ,apoi il scoatem.In uleiul in care am calit pieptul de porc punem zarzavaturile si le calim cca 10 min,apoi adaugam lingurita de dulceata de ardei si turnam cca 3 l de apa,lasam sa dea in fiert si adaugam fasolea deja fiarta si costita calita,mai lasam cca 20 min sa fiarba.Tragem oala de pe foc si punem marar tocat.Servim cu ardei copt sau cu orice alta muratura va trece prin cap.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu piept de porc afumat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de curcan, cu taitei

Postat de mirela0911

Ciorba de curcan, cu taitei

Se spala bucatile de carne si se spun la fiert in apa cu putina sare. Se spumeaza de cate ori este nevoie apoi se lasa sa fiarba la foc potrivit. Se adauga si ceapa curatata dar lasata intreaga....

Citeste continuarea

Ciorba de pui cu taitei

Postat de mirela0911

Ciorba de pui cu taitei

Intr-o oala de 4 litri se pune apa rece. Bucatile de carne se spala bine si se pun in oala. Se lasa sa fiarba la foc potrivit si se spumeaza de cate ori este nevoie. Se adauga si putina sare....

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.09.2014, 14:45
Asta da ciorba!
PS: dai si-o mura, ca te-am mai intrebat? ))
la 12.09.2014, 14:47
nu le am eu cu ciorbele dar parca asta imi face cu ochiu
la 12.09.2014, 15:03
Merisor,ti-am raspuns....treaba cu mura...am fost plecata putin si n-am fost pe faza....
la 12.09.2014, 15:04
Adele,e una din ciorbele mele preferate si pe care o comand ori unde m-as duce....
la 12.09.2014, 15:06
Am sosit la masa, asta daca mai gasesc o bucata de ceva

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking