Ciorba de fasole boabe cu piept de porc afumat

Postat de Constelatialeu in Ciorbe
12 Sep 2014 | 4709 vizualizari
Ciorba de fasole boabe cu piept de porc afumat

Aveam asa o pofta de-o ciorbita de fasole cu afumatura,n-aveti idee.M-am bucurat ca am gasit piept de porc afumat care arata la fel cum afumam noi acasa cand taiem porcul....

Ingrediente

  • cca 500 g boabe fasole cu bobul foarte mic
  • cca 300 g piept de porc afumat
  • 1 morcov maricel
  • 1 pastarnac maricel
  • un manunchi de ceapa verde
  • 1 legatura de marar
  • 1 lingurita de dulceata de ardei iute
  • sare

Mod de preparare

Punem la fiert fasolea si schimbam apa de 2-3 ori.Separat pregatim zarzavaturile,curatam morcovul,pastarnacul le spalam si le dam pe razatoarea mica,ceapa o curatam si o taiem marunt.Pieptul de porc il taiem bucatele mici si il punem la calit intr-o oala,il lasam sa se rumeneasca ,apoi il scoatem.In uleiul in care am calit pieptul de porc punem zarzavaturile si le calim cca 10 min,apoi adaugam lingurita de dulceata de ardei si turnam cca 3 l de apa,lasam sa dea in fiert si adaugam fasolea deja fiarta si costita calita,mai lasam cca 20 min sa fiarba.Tragem oala de pe foc si punem marar tocat.Servim cu ardei copt sau cu orice alta muratura va trece prin cap.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu piept de porc afumat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Bors de vara, cu dovlecei

Postat de RODIMUR

Bors de vara, cu dovlecei

Leguminoasele (morcovii, pătrunjeii și țelina) se curăță, se spală, se taie și se pun la fiert, cu 3 litri de apă. Când se formează spumă, se adună și se aruncă. Se...

Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de simona72

Ciorba de perisoare

Carnea de vitel se curata de pielite, se spala si se da prin masina de tocat sau prin robotul de bucatarie. Se condimenteaza cu sare si marar, se adauga grisul si oul si se amesteca bine. Din...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.09.2014, 14:45
Asta da ciorba!
PS: dai si-o mura, ca te-am mai intrebat? ))
la 12.09.2014, 14:47
nu le am eu cu ciorbele dar parca asta imi face cu ochiu
la 12.09.2014, 15:03
Merisor,ti-am raspuns....treaba cu mura...am fost plecata putin si n-am fost pe faza....
la 12.09.2014, 15:04
Adele,e una din ciorbele mele preferate si pe care o comand ori unde m-as duce....
la 12.09.2014, 15:06
Am sosit la masa, asta daca mai gasesc o bucata de ceva

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking