Ciorba de fasole cu conopida murata

Postat de madalinanicoleta in Ciorbe
24 Noi 2013 | 4000 vizualizari
Ciorba de fasole cu conopida murata

Ingrediente

  • 1/2 kg fasole alba
  • o ceapa mare
  • 3 morcovi
  • 3 ardei
  • o lingura bulion
  • 300 g kaiser afumat
  • o mana leustean uscat
  • sare

Mod de preparare

Fasolea se alege si se spala bine, dupa care se pune la umflat in apa calda. Cand e gata umflata, se pune apa intr-o oala mare, se adauga sare si un strop de ulei. Cand apa incepe se fiarba se adauga fasolea scursa. Legumele se curata si se spala. Se taie ceapa fideluta mica si se pune in oala. Intre timp tocam morcovii si ardeiul cubulete. Adaugam morcovul,iar dupa vreo 10 minute adaugam si ardeiul. Cand bobul de fasole incepe sa se sfarme, calim kaiserul taiat fideluta in putin ulei si il punem in oala. In uleiul in care am calit kaiserul, calim acum bulionul si il punem la ciorba. Dupa 10 minute presaram leusteanul si mai lasam sa fiarba impreuna 10-15 minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu conopida murata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de rosii cu dovlecel si crutoane aromatizate

Postat de merisor67

Ciorba de rosii cu dovlecel si crutoane aromatizate

Punem un vas cu apă la fiert, iar la primul clocot adăugăm o lingură sare și amestecăm intens până aceasta se dizolvă. Adăugăm apoi roșiile bine spălate și le lăsăm 2-3...

Citeste continuarea

Ciorba manastireasca de legume

Postat de Sylvia

Ciorba manastireasca de legume

Prepararea si ingredientele sunt extrem de simple, rabdarea si dragostea de bucate este cheia retetei. Toate radacinoasele ( morcovul pastranacul, telina ) se dau pe razatoare. Ceapa, ardeiul,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.11.2013, 17:01
la 24.11.2013, 17:06
super
la 24.11.2013, 19:40
la 24.11.2013, 20:20
la 03.12.2013, 14:19
buna ciorbica

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking