Ingrediente
- carne tocata de porc 250 gr
- 1 ceapa
- 1 ardei kapia rosu
- 2 morcovi
- 1 patrunjel
- 2 oua
- 200 gr smantana
- vegeta,piper
- leustean,tarhon
- 1 lingura de bors magic
Mod de preparare
Se pune apa la fiert 4 l .Cand fierbe se adauga ceapa tocata,morcovii si patrunjelul tocat marunt si ardeiul kapia tocat marunt.Se lasa sa fiarba.Intre timp se fac perisoarele astfel:se amesteca carnea tocata cu 1 ou ,vegeta si piper.Cand zarzavatul e pe jumatate fiert se umezesc mainile cu apa si se fac perisoare care se pun in oala cu ciorba.Se lasa sa fiarba 20 de minute la foc mic.
Cand perisoarele sunt fierte se adauga vegeta si piper dupa gust.Se amesteca 1 galbenus de ou cu smantana,se adauga 2 polonice de ciorba si se amesteca aducand la temperatura ciorbei apoi se adauga in oala amestecand.Se pune bors magic,leustean si tarhon uscat dupa gust.Se mai da un clocot si se stinge focul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|