Ciorba de salata verde cu jumari de ou si costita

Postat de ANCA in Ciorbe
22 Mai 2009 | 22728 vizualizari
Ciorba de salata verde cu jumari de ou si costita

O reteta ardeleneasca, gustoasa tare!

Ingrediente

  • 300 g costita afumata
  • 2 salate verzi
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • telina, pastarnac, radacina patrunjel
  • un ardei gras
  • 2 oua
  • 200 g smantana
  • sare, piper, otet

Mod de preparare

Legumele se taie marunt si se pun la fiert in supa de carne sau apa. Dupa 7-8 minute, se adauga salata verde spalata si taiata fideluta.

Costita se pune intr-o tigaie teflonata, fara a adauga alta grasime, si se lasa la rumenit cateva minute, dupa care se scoate si se pune in ciorba.

In grasimea ce ramane in tigaie, se face o omleta din cele 2 oua, cu sare si piper, care apoi se taie patratele. Se adauga si aceste jumari de oua la ciorba.

Smantana se amesteca bine cu putina zeama de la ciorba, apoi se toarna in oala, amestecand usor.

Se potriveste gustul cu sare, piper si otet, se mai lasa sa dea cateva clocote, si este gata de servit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata verde cu jumari de ou si costita" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Postat de TAB1TA

Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa si cu putina sare. In primele minute de fiert se spumeaza. Se lasa sa fiarba aproximativ 45 de minute. Legumele...

Citeste continuarea

Ciorba de miel la ceaun

Postat de eumimi

Ciorba de miel la ceaun

Punem carnea de miel la fiert, impreuna cu maruntaiele si o dam intr-un clocot. Ceapa si morcovii le tocam cubulete si le punem la fiert in apa cu sare. Adaugam si carnea de miel...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.05.2009, 12:54
Ce ciorbita buna !
la 22.05.2009, 14:45
la 22.05.2009, 15:57
Eu pun iaurt in loc de smantana (ca sa iasa acru, deh...urla moldoveanca din mine). Iar in loc de omleta aia eu arunc 4-5 oua in oala de ciorba (le las sa se fiarba acolo)...si asa am garantia ca imi mananca si Bestia oul saptamanal.
la 22.05.2009, 18:00
Vaaaiii De cand poftesc la o ciorba din asta!!! in we asta o execut! sar'mana pentru reteta, arata suuuper!
la 22.05.2009, 19:18
Simo, micsoreaza pls poza de la avatar. e prea mare, d-aia nu se vede :(

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking