Ciorba de salata verde cu jumari de ou si costita

Postat de ANCA in Ciorbe
22 Mai 2009 | 22734 vizualizari
Ciorba de salata verde cu jumari de ou si costita

O reteta ardeleneasca, gustoasa tare!

Ingrediente

  • 300 g costita afumata
  • 2 salate verzi
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • telina, pastarnac, radacina patrunjel
  • un ardei gras
  • 2 oua
  • 200 g smantana
  • sare, piper, otet

Mod de preparare

Legumele se taie marunt si se pun la fiert in supa de carne sau apa. Dupa 7-8 minute, se adauga salata verde spalata si taiata fideluta.

Costita se pune intr-o tigaie teflonata, fara a adauga alta grasime, si se lasa la rumenit cateva minute, dupa care se scoate si se pune in ciorba.

In grasimea ce ramane in tigaie, se face o omleta din cele 2 oua, cu sare si piper, care apoi se taie patratele. Se adauga si aceste jumari de oua la ciorba.

Smantana se amesteca bine cu putina zeama de la ciorba, apoi se toarna in oala, amestecand usor.

Se potriveste gustul cu sare, piper si otet, se mai lasa sa dea cateva clocote, si este gata de servit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata verde cu jumari de ou si costita" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ciorba taraneasca, cu carne de porc

Postat de vasimur

Ciorba taraneasca, cu carne de porc

Cum se prepara  Ciorba taraneasca, cu carne de porc Pregătirea c ărnii .  Ne vom ocupa mai întâi de carne deoarece fierbe mai greu decât legumele...

Citeste continuarea

Ciorba din oase de porc si legume proaspete, o explozie de arome si savoare autentica

Postat de merisor67

Ciorba din oase de porc si legume proaspete, o explozie de arome si savoare autentica

Cum se prepara Ciorba din oase de porc si legume proaspete, o explozie de arome si savoare autentica: Carnea am dezghetat-o, apoi am pus apa la fiert, iar cand a atins punctul de fierbere, am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.05.2009, 12:54
Ce ciorbita buna !
la 22.05.2009, 14:45
la 22.05.2009, 15:57
Eu pun iaurt in loc de smantana (ca sa iasa acru, deh...urla moldoveanca din mine). Iar in loc de omleta aia eu arunc 4-5 oua in oala de ciorba (le las sa se fiarba acolo)...si asa am garantia ca imi mananca si Bestia oul saptamanal.
la 22.05.2009, 18:00
Vaaaiii De cand poftesc la o ciorba din asta!!! in we asta o execut! sar'mana pentru reteta, arata suuuper!
la 22.05.2009, 19:18
Simo, micsoreaza pls poza de la avatar. e prea mare, d-aia nu se vede :(

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking