Ciorba de varza

Postat de postavaru in Ciorbe
26 Noi 2012 | 5869 vizualizari
Ciorba de varza

Ingrediente

  • 1 varza potrivita
  • coaste afumate
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1/2 telina
  • 2 rosii
  • 2 ardei
  • cimbru
  • marar
  • sare, piper

Mod de preparare

Spalam coastele iar apoi le punem la fiert. Dupa ce au dat un clocot aruncam apa si le punem din nou la fiert. Adaugam ceapa taiata marunt, morcovii, pastarnacul si telina taiate marunt. Lasam sa fiarba putin iar apoi adaugam ardeii taiati cubulete si rosiile taiate marunt (in loc de rosii puteti folosi bulion).

Lasam pe foc pana sunt aproape fierte legumele iar apoi adaugam varza taiata fideluta si frecata in prelabil cu putina sare.

Odata cu varza adaugam si cimbrul si lasam sa fiarba. Noua nu ne place ca varza sa fie prea moale, asa ca la mine nu a mai fiert foarte mult.

La final mai adaugam sare, daca este necesar si mararul tocat marunt.

Servim ciorbita calda, cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (48)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Reteta de ciorba de fasole verde cu carne de pui

Postat de cristeena20

Reteta de ciorba de fasole verde cu carne de pui

Iata cum se prepara Reteta de ciorba de fasole verde cu carne de pui Bucatile de carne (eu am folosit piept, coaste si gat ) se spala si se pun in oala la fiert. Deoarece eu am avut carne de...

Citeste continuarea

Ciorba de pui cu paste cu ovaz

Postat de katty

Ciorba de pui cu paste cu ovaz

Portionam  carnea, o spalam bine si o punem la fiert. Spumam bine pentru a obtine o zeama limpede..Eu am fiert carnea la oala sub presiune pentru a reduce timpul. Cand carnea este moae...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.11.2012, 20:09
buna
la 26.11.2012, 20:11
Ciorbă de varză. Am citit titlul şi am dat să intru cu încredere. Când ce să vezi, prima propoziţie zice că "spălăm coastele" Apăi asta nu e corect Ancuţa, nu e corect
Altfel, ciorba e minunată
la 26.11.2012, 20:14
))
la 26.11.2012, 20:15
iertare Parinte,,,dar nu m-am putut abtine
la 26.11.2012, 20:17

Vezi toate comentariile (48)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking