Ciorba de varza cu costite afumate

Postat de gurita_ta2005 in Ciorbe
6 Feb 2012 | 3885 vizualizari
Ciorba de varza cu costite afumate

Ingrediente

  • 1 varza medie
  • 1 tava de legume
  • costita afumata
  • leustean,vegeta,piper,
  • 1 lingura bors magic cu smantana
  • 1 ou
  • 3 linguri bulion
  • 1 ceasca de lapte
  • 1 leg marar

Mod de preparare

Costita afumata o punem la foc. O lasam un clocot dupa care aruncam apa si punem alta apa curata.

Varza se rade pe razatoarea mare, se pune intr-un castron mare si se presara sare, se freaca putin si se lasa asa 10 minute. Se adauga in oala de ciorba si varza. Telina si ceapa se dau pe razatoarea mica si se pun la calit in putin ulei de masline. Morovul il taiem rondele si adaugam toate legumele in oala. Punem 3 linguri de vegeta, putin leustean, borsul magic si le lasam la fiert, dupa care se adauga bulionul si laptele. Oul se adauga cate putin sa se faca franjuri in toata oala. Se pune si mararul dupa care se poate servi. In farfurie puteti pune si putina smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu costite afumate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de varza acra cu afumatura

Postat de cristeena20

Ciorba de varza acra cu afumatura

- Spalam afumatura (eu am avut coaste afumate) si o punem in apa rece la fiert .Cand da in clocot adaugam varza care a fost calita in prealabil cu ulei si foaia de dafin. Lasam sa fiarba bine,...

Citeste continuarea

Ciorba de varza cu afumatura- luscos ardelenesc

Postat de Sylvia

Ciorba de varza cu afumatura- luscos ardelenesc

Preparare : se spala si se pregatesc bucatile de carne, costita se feliaza si pulpa de porc se taie cubulete mai mari. Intr-un vas mai  mare eu am folosit ceaunul meu de 4 litri se pune...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.02.2012, 22:21
immmm
la 06.02.2012, 22:39
la 06.02.2012, 22:53
place
la 06.02.2012, 23:07
buna ciorbita
la 06.02.2012, 23:12
mersi fetele pentru aprecieri

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking