Ciorba de varza proaspata cu scarita afumata

Postat de Sidy in Ciorbe
28 Iun 2010 | 5201 vizualizari
Ciorba de varza proaspata cu scarita afumata

Ingrediente

  • 1 varza
  • 1 morcov
  • 250 g scarita
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • marar verde
  • smantana
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Scarita se taie in bucati si se pune la fiert in apa cu putina sare.Intre timp curatam morcovul si ceapa si le taiem marunt apoi le introducem in apa in care fierbe scarita.Adaugam pasta de gofosari si marar verde, lasam sa fiarba.

Varza o taiem dupa preferinta fideluta sau patratele si o adaugam in apa in care fierbe scarita. Adaugam apa daca mai este necesar, piper si boia.Lasam sa fiarba la foc potrivit pina sunt fierte toate.

Mararul verde il tocam marunt si il adaugam la ciorba dupa ce am stins focul.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza proaspata cu scarita afumata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Bors taranesc de perisoare

Postat de RuxyRux

Bors taranesc de perisoare

Perisoarele: toc carnea impreuna cu ceapa, adaug orezul spalat, sarea, oul, uleiul si omogenizez compozitia. Intr-o lingura, sau doua de ulei pun ceapa tocata, adaug si legumele congelate, pun...

Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de simona72

Ciorba de perisoare

Carnea de vitel se curata de pielite, se spala si se da prin masina de tocat sau prin robotul de bucatarie. Se condimenteaza cu sare si marar, se adauga grisul si oul si se amesteca bine. Din...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.06.2010, 20:12
am venit dupa miros dau culoare furcilor si ma pun la rand pt o portioara
la 28.06.2010, 20:47
hai tu ramo, stai la panda si unde miroase mai bine acolo te bagi buna ciorbita
la 28.06.2010, 21:44
NU am preparat niciodata ,dar am inteles ca-i foarte gustoasa.
la 28.06.2010, 22:03
nu am mancat niciodata,dar recunosc ca arata bine!!!
la 28.06.2010, 22:22
Aici cred ca toata lumea vine dupa miros

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking