Ciorba din carne de vacuta a la grec

Postat de COSTEO in Ciorbe
15 Sep 2013 | 21420 vizualizari
Ciorba din carne de vacuta a la grec

Ingrediente

  • 600 g carne de vaca sau de manzat
  • 2 cepe rosii
  • 2 cartofi
  • 1 telina
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 ardei capia
  • 2 rosii
  • 2 lamai(sau bors dupa gust)
  • piper
  • cimbru
  • 1 cescuta mica orez
  • smantana
  • 1 ou
  • patrunjel tocat
  • leustean tocat
  • otional 1 mana de fidea

Mod de preparare

Se curata carnea de pielite si de oasele mici,se spala,se taie cuburi mici,se pun la fiert cu 1 litru de apa rece.

Se fierbe la foc mic,pentru ca toxinele sa poata iesi din carne,pana cand da in clocot.Se arunca apa,se spala vasul,se umple oala cu 4 masuri de apa si se lasa sa fiarba cu vasul acoperit 45 minute.Se curata legumele,se spala,se toaca julien,se pun la fiert (fara rosii) pentru 20 minute. Se adauga in supa:orezul fiert,rosiile tocate marunt(decojite),cartofi taiati cubulete,sare,piper,cimbru si zeama de la 2 lamai(sau bors dupa gust,in prealabil adus la temperatura de fierbere) si 1 mana de fidea cine doreste.Se fierb impreuna,7-10 min.Se stinge focul,se decoreaza cu patrunjel si leustean verde tocat fin.

Se serveste ciorba fierbinte ,dreasa cu smantana ,in care s-a batut oul,cu paine de casa sau paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din carne de vacuta a la grec" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Luscos ardelenesc

Postat de Pungasa_Rogue

Luscos ardelenesc

Se scot coastele, iar carnea macra se taie cuburi.  Se pune carnea la fiert impreuna cu crengutele de cimbru uscat. Se ia spuma de pe deasupra, care se formeaza de la carne.  Ceapa...

Citeste continuarea

Ciorba de ied

Postat de Dya

Ciorba de ied

Coastele de iedut se taie si se spala foarte bine. Se pun la fiert in apa rece si se spumuieste ori de cate ori este necesar. Intre timp se taie legumele. Se adauga peste carne cand aceasta...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.09.2013, 16:28
la 15.09.2013, 16:33
buna ciorbica!
la 15.09.2013, 16:33
Ce bine arata!
la 15.09.2013, 16:35
Ciorbă de văcuţă, gustoasă şi sănătoasă!
la 15.09.2013, 16:41
buna buna

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking