Ciulama de pui cu dovlecel si praz

Postat de Valclaudia in Pui
15 Iun 2014 | 3440 vizualizari
Ciulama de pui cu dovlecel si praz

o mancarica tare gustoasa,ar fi fost buna si-o mamaliguta langa dar nu m-am invrednicit s-o fac....

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui (partea superioara)
  • 3 linguri de ulei
  • 1 dovlecel potrivit ca marime
  • 1 fir de praz
  • 1 ardei kapia rosu
  • 2 ardei verzi
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 5 catei de usturoi
  • marar si patrunjel verde
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Spalam carnea de pui si indepartam pielea.

Punem uleiul intr-o cratita, adaugam carnea, bibitele de mustar, ardeiul taiat fasii, dovlecelul taiat cubulete (daca nu are semintele prea mari puteti folosi si miezul dovlecelului, cu tot cu seminte, asa cum am procedat eu de data asta).

Adaugam 1 cana cu apa rece, usturoiul taiat bucatele,prazul taiat rondele si lasam sa fiarba la foc mare pana fierbe carnea, scade apa si se formeaza un sos gros din legumele fiertela foc iute.

Cand obtinem sosul de consistenta dorita stingem focul, presaram marar si patrunjel verde, apoi servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu dovlecel si praz" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chifle umplute (reteta video)

Postat de bucatarie_marocana

Chifle umplute (reteta video)

Umplutura: Intr-un bol puneti carnea, peste carne puneti branza, apoi puneti masline verzi si masline negri. Puneti si cascaval, opriti cam 50 g de cascaval le veti folosi la sfarsit. Puneti sos...

Citeste continuarea

Chiftele din carne de pui

Postat de Pungasa_Rogue

Chiftele din carne de pui

Ceapa se curata de foi, se spala si se taie marunt. Usturoiul se curata de foi, se spala si se zdrobeste. Painea se inmoaie in apa, apoi se stoarce bine. Ceapa, usturoiul si painea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.06.2014, 12:35
Buna tare
la 15.06.2014, 12:39
la 15.06.2014, 12:55
Bun pt masa de pranz!!
la 15.06.2014, 12:58
la 15.06.2014, 12:58
Asta e chiar pe placul meu!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking