Ciuperci gratinate cu orez si mozzarella

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
6 Aug 2010 | 7272 vizualizari
Ciuperci gratinate cu orez si mozzarella

in cuvinte nu se poate exprima gustul ,e super bun sincer incercati

Ingrediente

  • 18-20 ciupercute champinion
  • 1 punga de orez galben congelat cu cu legume si piept de pui
  • 100 g mozzarella
  • 3 linguri de unt
  • sare
  • 2 linguri ulei -pt prajit ciupercile
  • piper alb
  • rosii chery si patrunjel verde-decor

Mod de preparare

O mancare si usor de facut si foarte buna

Se pun 2 linguri de unt sa se topeasca apoi se pune orezul cu legume si se lasa la foc potivit aproximativ 8 minute dupa care se stinge focul.

ciupercutelor li  se scot piciorusele  si se curata apoi se prajesc in putin ulei cu sare si piper pe ambele parti.

Se unge un vas de yana cu unt apoi se pun ciupercutele prajite dupa care se pune orezul galben cu legume si carne dupa care se pune mozzarella si se da tava la microunde  3-4 minute,sau la cuptor dar ai mei nu au mai avut rabdare,oricum toate erau calde,trebuia sa se topeasca mozzarella doar

Se decoreaza cu rosii cherii ,ciupercute prajite si patrunjel verde

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci gratinate cu orez si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Rosii umplute cu telemea si ceva fin de la Delaco

Postat de merisor67

Rosii umplute cu telemea si ceva fin de la Delaco

Am spalat rosiile si le-am sters cu prosoape de hartie absorbante, apoi cu ajutorul unui cutit cu varful ascutit, am decupat interiorul, lasand totusi pe margini pulpa de rosie cam de 3 mm....

Citeste continuarea

Quiche cu legume si peste

Postat de cristeena20

Quiche cu legume si peste

Pestele congelat (eu am folosit o rondea mare de rechin) se pune la fiert in apa rece cu sare si apoi cand e fiert se scurge si se taie cubulete mici. Intr-o tigaie punem ceapa taiata julien la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.08.2010, 10:46
Minunat arata.
la 06.08.2010, 10:48
Super!Din asta vreau si eu!
la 06.08.2010, 12:31
Buna combinatie! Gust si de aici un pic...ma duc acum sa-mi iau si desert!
la 06.08.2010, 12:34
Azi ma mut la tine,si mananc tot
la 06.08.2010, 19:38

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking