Ciuperci gratinate cu orez si mozzarella

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
6 Aug 2010 | 7251 vizualizari
Ciuperci gratinate cu orez si mozzarella

in cuvinte nu se poate exprima gustul ,e super bun sincer incercati

Ingrediente

  • 18-20 ciupercute champinion
  • 1 punga de orez galben congelat cu cu legume si piept de pui
  • 100 g mozzarella
  • 3 linguri de unt
  • sare
  • 2 linguri ulei -pt prajit ciupercile
  • piper alb
  • rosii chery si patrunjel verde-decor

Mod de preparare

O mancare si usor de facut si foarte buna

Se pun 2 linguri de unt sa se topeasca apoi se pune orezul cu legume si se lasa la foc potivit aproximativ 8 minute dupa care se stinge focul.

ciupercutelor li  se scot piciorusele  si se curata apoi se prajesc in putin ulei cu sare si piper pe ambele parti.

Se unge un vas de yana cu unt apoi se pun ciupercutele prajite dupa care se pune orezul galben cu legume si carne dupa care se pune mozzarella si se da tava la microunde  3-4 minute,sau la cuptor dar ai mei nu au mai avut rabdare,oricum toate erau calde,trebuia sa se topeasca mozzarella doar

Se decoreaza cu rosii cherii ,ciupercute prajite si patrunjel verde

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci gratinate cu orez si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv saratele cu cartofi si chimen

Postat de katty

Aperitiv saratele cu cartofi si chimen

Curatam cartofii, ii spalam bine si ii taiem cubulete. Ii punem la fiert cu apa cat sa ii depaseasca. Cand sunt fierti,ii scurgem bine intr-o sita si ii lasam sa se racoreasca. Ii punem intr-un...

Citeste continuarea

Placinte coapte pe piatra

Postat de Sim0naWorld

Placinte coapte pe piatra

Drojdia proaspata am dizolvat-o in 100 ml lapte caldut, si am lasat sa se activeze. Faina am cernut-o intr-un castron adanc. Am adaugat maia, uleiul si apa calduta, si am amestecat cu o lingura,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.08.2010, 10:46
Minunat arata.
la 06.08.2010, 10:48
Super!Din asta vreau si eu!
la 06.08.2010, 12:31
Buna combinatie! Gust si de aici un pic...ma duc acum sa-mi iau si desert!
la 06.08.2010, 12:34
Azi ma mut la tine,si mananc tot
la 06.08.2010, 19:38

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking