Ingrediente
- 5 ciuperci champinion cca 300 g
- 2 feliute ceafa afumata
- 2 feliute rulada porc
- 3 fire ceapa verde
- marar
- 1 ou
- sare
- piper
- 50 g cascaval
Mod de preparare
Pentru ca am fixuri, desi se zice ca nu se curata ciupercile, eu le-am curatat de pielita. Piciorusele le-am taiat marunt impreuna cu ceafa, rulada si ceapa. Toate astea le-am calit un pic, cat sa se inmoaie, apoi le-am transferat intr-un castron si le-am amestecat cu ou, cascaval si marar tocat, potrivind de sare si piper. Am umplut palariutele ciupercilor si le-am bagat in punga de copt. Am intepat punga din loc in loc, am bagat-o la cuptor pentru aproximativ 60 minute.
Delicioase, atat calde cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la punga" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|