Ingrediente
- 1.5 coaste de vita
- 2 cepe rosii
- 1 caciulie de usturoi
- 1 lingurita piper boabe
- 1 foaie de dafin
- 1 bere [ 500 ml ]
- 1 pahar apa
- sare
- 1 lingura de miere
- 2 linguri sos soia
- 2 linguri sos Worchester
- 2 linguri pasta ardei rosii
- 2 linguri ulei masline
- 1/2 lingurita fulgi chili
- 1/2 lingurita praf ghimbir
- sare
Mod de preparare
Ceapa se curata, se spala si se taie felii mai groase .
Caciulia de usturoi se curata de mustati si primul strat de foi, se spala si se taie in doua .
Se pune la fiert in bere+apa , costele,piperul ,ceapa,usturoiul,foaia de dafin,sarea .
Cand carnea este fiarta se scurge si se unge cu un amestec format din restul ingredientelor [sos soia , sos Worchester ,miere,pasta ardei, sare , ulei , chili si ghimbir]
Asezati costitele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si dati la cuptor pana ce se rumenesc .
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de vita dulci-picante" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|