Coaste de vita dulci-picante

Postat de mihaelar63 in Vita
25 Mai 2014 | 10940 vizualizari
Coaste de vita dulci-picante

De mult timp cautam o reteta de coaste dulci-picante. Acum ca am gasit acest mod de preparare precis voi mai repeta. M-am inspirat din retetele postate de o macelarie. Bineinteles am adaptat gustului personal. Modul de preparare e simplu si cu rezultate savuroase.

Ingrediente

  • 1.5 coaste de vita
  • 2 cepe rosii
  • 1 caciulie de usturoi
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 foaie de dafin
  • 1 bere [ 500 ml ]
  • 1 pahar apa
  • sare
  • 1 lingura de miere
  • 2 linguri sos soia
  • 2 linguri sos Worchester
  • 2 linguri pasta ardei rosii
  • 2 linguri ulei masline
  • 1/2 lingurita fulgi chili
  • 1/2 lingurita praf ghimbir
  • sare

Mod de preparare

Ceapa se curata, se spala si se taie felii mai groase .

Caciulia de usturoi se curata de mustati si primul strat de foi, se spala si se taie in doua .

Se pune la fiert in bere+apa , costele,piperul ,ceapa,usturoiul,foaia de dafin,sarea .

Cand carnea este fiarta se scurge si se unge cu un amestec format din restul ingredientelor [sos soia , sos Worchester ,miere,pasta ardei, sare , ulei , chili si ghimbir]

Asezati costitele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si dati la cuptor pana ce se rumenesc .

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de vita dulci-picante" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Friptura de vitel sub crusta cu cartofi la cuptor

Postat de simona72

Friptura de vitel sub crusta cu cartofi la cuptor

Se taie carnea de vitel astfel incit sa se formeze o felie groasa. Punem o folie alimentara peste ea si o batem usor cu ciocanul de snitele pt a o mai intinde putin. Condimentam carnea cu sare si...

Citeste continuarea

Mancarica taraneasca cu carne de vita

Postat de oanapl

Mancarica taraneasca cu carne de vita

Speli carnea, o fasonezi, o tai cubulețe și o pui la fiert în apă cu sare. Speli bine cartofii și îi pui la fiert în coajă, în apă cu puțină sare. Toci ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.05.2014, 07:08
o bunatate! Am venit la masa
la 25.05.2014, 07:33
tare bun..
la 25.05.2014, 08:03
Ce bine arata si sigur sunt grozave si la gust!
la 25.05.2014, 08:26
bune bune
la 25.05.2014, 08:33
Arata tare bine !!!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking