Cornuri dospite cu branza sarata

Postat de diana_k in Prajituri
4 Iul 2010 | 8404 vizualizari
Cornuri dospite cu branza sarata

Ingrediente

  • 600g faina
  • 250g untura de porc sau margarina
  • 200ml smantana sau lapte
  • 2 oua
  • 25g drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita rasa sare

pt umplut

  • branza de oaie

Mod de preparare

intr-un castron se freaca drojdia cu zaharul pana se lichefiaza, apoi se adauga amestecand usor dupa fiecare,  untura sau margarina moale, ouale, smantana sau laptele, sarea si la urma faina.

se framanta aluatul 5-7 minute si se lasa la crescut 1 ora si jumatate.

se modeleaza cornulete pe care le umplem cu branza rasa.

eu impart aluatul in bilute egale pe care le intind subtire le presar pe toata suprafata cu branza rasa si apoi le rulez.

folosesc telemea de oaie sarata si uscata bine din aceea de butoi care poate fi rasa, asa se simte gustul mai pronuntat dupa copt.

lasam 10 minute sa creasca cornuletele , le ungem cu ou batut si presaram branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri dospite cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cornuri cu branza si gem de prune

Postat de merisor67

Cornuri cu branza si gem de prune

Pentru aluat, mixam  untul tinut la temperatura camerei cu oul, zaharul si putina sare, apoi adaugam laptele, coaja rasa de lamaie si incepem sa incorporam faina amestecata cu garantul pentru...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.07.2010, 15:02
vreau si euuuu!!!!!!!
la 04.07.2010, 19:01
si eu...
la 04.07.2010, 22:55
SI EU SUPER NOTA 10 DE LA MINE
la 05.07.2010, 13:58
Desi eu am mai mancat din ele , nu ma pot abtine si mai iau doua Diano ! Sunt super bune
la 05.07.2010, 14:11
Ce bune trebuie ca sunt.

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking