Ingrediente
- 1 kg costita miel
- 1 kg cartofi [ nu foarte mari ]
- 100 ml ulei
- 1 ceapa
- 1 ardei mare rosu
- 2 tije de telina
- fulgi de chilli
- menta marocana uscata
- sare
- patrunjel verde
Mod de preparare
Spalati si portionati costita de miel .
Puneti la fiert cu un pahar de apa si putin ulei costita , ceapa tocata marunt , menta si chili . Sarati .
Fierbeti carnea inabusit la foc mic sub capac .
In acelasi timp puneti la fiert in apa sarata cartofii in coaja .
Cand sunt fierti se scurg, se curata si se prajesc taiati in jumatate intr-o tigaie cu putin ulei .
Verificati daca costita este fiarta , adugati telina tocata, ardeiul cubulete si ridicati capacul ca lichidul in exces sa sa se evapore .
Serviti costita rumena cu cartofi aurii si mult patrunjel verde .
Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de miel cu cartofi - a la Nigella" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|