Costita de miel cu cartofi - a la Nigella

Postat de mihaelar63 in Oaie
25 Iul 2014 | 3817 vizualizari
Costita de miel cu cartofi - a la Nigella

Mi-a lasat gura apa cand am vazut reteta aceasta preparata de Nigella Lawson . Cum aveam miel de neam bun -Suffollk :D cu carne delicioasa am trecut la treaba .

Ingrediente

  • 1 kg costita miel
  • 1 kg cartofi [ nu foarte mari ]
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapa
  • 1 ardei mare rosu
  • 2 tije de telina
  • fulgi de chilli
  • menta marocana uscata
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Spalati si portionati costita de miel .

Puneti la fiert cu un pahar de apa si putin ulei  costita , ceapa tocata marunt , menta si chili . Sarati .

Fierbeti carnea inabusit la foc mic sub capac .

In acelasi timp puneti la fiert in apa sarata  cartofii  in coaja .

Cand sunt fierti se scurg, se curata si se prajesc taiati in jumatate intr-o tigaie cu putin ulei .

Verificati daca costita este fiarta , adugati telina tocata, ardeiul cubulete  si ridicati capacul ca lichidul in exces sa sa se evapore .

Serviti costita rumena cu cartofi aurii  si mult patrunjel verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de miel cu cartofi - a la Nigella" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Pulpa de miel in crusta de sare

Postat de Constelatialeu

Pulpa de miel in crusta de sare

Am scos pulpa de miel din congelator si am lasat-o sa se dezghete. Apoi am curatat usturoi si am intepat pulpa de miel, cu varful unui cutit, pe toata suprafata si am infipt cateii de usturoi....

Citeste continuarea

Costite de ied cu usturoi verde si stevie

Postat de eumimi

Costite de ied cu usturoi verde si stevie

Punem costitele si carnea de ied spalate intr-un vas termorezistent. Adaugam usturoiul tocat rondele si pasta de tomate diluata cu un pahar de apa. Adauagam sare si piper si dam 35-40 de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.07.2014, 12:30
bun bun
la 25.07.2014, 12:32
Daa , pentru Motan am pus deja vinul la rece
la 25.07.2014, 12:33
Azi am scos o pulpita ce va fi coapta in frunze de varza acra
la 25.07.2014, 12:57
Ce bine arata
la 25.07.2014, 13:00
Ce bine mai arata si asta!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking