Costite de miel cu omleta

Postat de nadina73 in Mancaruri cu carne
26 Sep 2010 | 6277 vizualizari
Costite de miel cu omleta

Este foarte adevarat se face de Paste,dar merge foarte bine si cu alte ocazii

Ingrediente

  • costite de miel
  • 1 ceapa
  •  1/2 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • 5 oua
  • patrunjel verde
  • 1lingura de ulei de masline

Mod de preparare

Se taie costitele de miel bucatele si se pun la fiert cu ceapa taiata  bucatele mai mari ,o feliuta de ardei rosu,sare si piper,

se lasa sa fiarba aproximativ 1 ora,se completeaza cu apa daca e nevoie,se fierbe cu capac.

Cand coastele sant fierte se scot se pun intr-o tigaie de teflon (de preferat)se mai calesc putin pentru a se  rumeni frumos ,dupa care se bat ouale cu un praf de sare si patrunjel verde si se pun peste costitele fierte.Dupa ce s-a prajit pe o parte se intoarce cu ajutorul capacului.

Se serveste cu muratura sau salata.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de miel cu omleta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Tajine de ied

Postat de simona72

Tajine de ied

In primul rand carnea se spala, se sterge cu un prosop absorbant de hartie si se taie bucatele. Se pune la incins o tigaie cu 3-4 linguri ulei de masline si prajim carnea pe toate partile. Scoatem...

Citeste continuarea

Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă

Postat de Bucataras

Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă

Cum se prepara Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă: Taie friptura rămasă în bucăți mici sau fâșii subțiri. Rade mărunt cașcavalul. Spală și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.09.2010, 18:57
am intarcat mielusi l-am pus in tigaie ,asa ca va poftesc la masa
la 26.09.2010, 19:17
eu nu papa k nu imi place dar am venit doar sa las furcile
la 26.09.2010, 19:17
am venit! cu furculite.....in caz ca-ti lipseau
la 26.09.2010, 19:21
Da' ardeiul din centru ce semnifica?
la 26.09.2010, 19:21
arata frumos mielutul tau dar eu mananc doar drob la Paste,las si eu furculite pentru pofticiosi

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking