Cous-cous cu tocana de porc

Postat de adela1981 in Porc
5 Apr 2012 | 6202 vizualizari
Cous-cous cu tocana de porc

Ingrediente

  • 3 cepe albe
  • 1 ceapa rosie
  • 3-4 catei usturoi
  • 600 gr pulpa de porc
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 50 ml ulei
  • sare, piper
  • chimen macinat
  • 150 gr cous-cous
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Carnea o spalam si o taiem cuburi, ceapa si usturoiul, o tocam marunt. Calim ceapa in ulei, pana ce devine sticloasa, apoi adaugam usturoiul, pasta de ardei si carnea. Lasam  pe foc incet 5 min, apoi turnam apa, sa cuprinda toata carnea si condimentam cu sare, piper si chimen dupa gust. Lasam sa fiarba la foc mai incet, acoperit cu un capac pe jumatate. Daca a scazut si nu a fiert apa, adaugati apa clocotita.  

Intre timp fierbem apa, sa fie 300 ml si un praf de sare, cand a dat in clocot, adaugam cous-cous, luam de pe foc si lasam sa se umfle, dinn cand in cand amestecam sa nu se lipeasca intre ele.

Dupa ce a fiert tocanita, se serveste alaturi de cous-cous si patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous-cous cu tocana de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tochitura de purcel, cu cartofi natur

Postat de RODIMUR

Tochitura de purcel, cu cartofi natur

Carnea se spală, se fasonează și se porționează în bucăți potrivite ca mărime. Se toarnă uleiul în cratiță și se dă la foc mic. Când uleiul se încălzește,...

Citeste continuarea

Creier pane

Postat de panacris

Creier pane

Creierul de porc se spala usor si se curata de eventualele oscioare. Ouale se bat energic, se adauga faina se asezoneaza de sare si se amesteca pana ce se inglobeaza si se obtine un aluat, un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.04.2012, 13:08
Mmmmmmmmmmm ce bine arata
la 05.04.2012, 14:22
gustos
la 05.04.2012, 14:31
la 05.04.2012, 16:16
hmmm ce bun
la 05.04.2012, 17:17

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking