Covrigei cu susan si mac

Postat de brunetica in Piine
4 Dec 2011 | 4042 vizualizari
Covrigei cu susan si mac

Covrigei deliciosi , gustosi care ii putem servi cu bere, intr-o zi friguroasa de duminica alaturi de cei dragi.

Ingrediente

  • 250g. margarina
  • 3 oua
  • 3 linguri de ulei
  • 200 ml. lapte
  • 300g. telemea de oi
  • sare
  • faina cat cuprinde
  • 30 g. drojdie

Mod de preparare

Topim margarina cu uleiul . Drojdia o dizolvam cu laptele caldut in bolul unde o sa framantam. Adaugam 2 oua, telemeaua de oi data prin razatoarea mica si margarina calduta si topita, amestecam bine si adaugam faina cat cuprinde . Framantam bine pentru a se incorpora toate ingredientele si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.

Pe planseta de lucru formam suluri mici dupa care le  invartim precum covrigeii, ii asezam intr-o tava, ii ungem cu un ou batut si presaram susan sau mac , ii coacem in cuptorul incins la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu susan si mac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Covrigei crocanti de post

Postat de Ina

Covrigei crocanti de post

Intr-un vas incapator, cernem faina ( chiar si de doua ori) pentru a o aerisi. Intr-un castron, punem 50 ml apa calda cu zaharul, drojdia si o lingura de faina. Amestecam cu o furculita si...

Citeste continuarea

Covrigei cu cascaval si telemea

Postat de Geanina87

Covrigei cu cascaval si telemea

Se amesteca branza, untul moale (la temperatura camerei), untura si oul. Cand compozitia e ca o pasta, adaugam cascavalul ras si faina putin cate putin, pana cand devine un aluat nelipicios....

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.12.2011, 16:07
wow,ce frumusete
la 04.12.2011, 16:30
faini
la 04.12.2011, 17:12
Multumesc Cris2711
Multumesc Sufletista
la 04.12.2011, 18:35
vreau tot bolul cu saratele!!!
la 04.12.2011, 18:50

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking