Covrigei cu susan si mac

Postat de brunetica in Piine
4 Dec 2011 | 4053 vizualizari
Covrigei cu susan si mac

Covrigei deliciosi , gustosi care ii putem servi cu bere, intr-o zi friguroasa de duminica alaturi de cei dragi.

Ingrediente

  • 250g. margarina
  • 3 oua
  • 3 linguri de ulei
  • 200 ml. lapte
  • 300g. telemea de oi
  • sare
  • faina cat cuprinde
  • 30 g. drojdie

Mod de preparare

Topim margarina cu uleiul . Drojdia o dizolvam cu laptele caldut in bolul unde o sa framantam. Adaugam 2 oua, telemeaua de oi data prin razatoarea mica si margarina calduta si topita, amestecam bine si adaugam faina cat cuprinde . Framantam bine pentru a se incorpora toate ingredientele si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.

Pe planseta de lucru formam suluri mici dupa care le  invartim precum covrigeii, ii asezam intr-o tava, ii ungem cu un ou batut si presaram susan sau mac , ii coacem in cuptorul incins la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu susan si mac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Covrigei crocanti de post

Postat de Ina

Covrigei crocanti de post

Intr-un vas incapator, cernem faina ( chiar si de doua ori) pentru a o aerisi. Intr-un castron, punem 50 ml apa calda cu zaharul, drojdia si o lingura de faina. Amestecam cu o furculita si...

Citeste continuarea

Covrigei cu cascaval si telemea

Postat de Geanina87

Covrigei cu cascaval si telemea

Se amesteca branza, untul moale (la temperatura camerei), untura si oul. Cand compozitia e ca o pasta, adaugam cascavalul ras si faina putin cate putin, pana cand devine un aluat nelipicios....

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.12.2011, 16:07
wow,ce frumusete
la 04.12.2011, 16:30
faini
la 04.12.2011, 17:12
Multumesc Cris2711
Multumesc Sufletista
la 04.12.2011, 18:35
vreau tot bolul cu saratele!!!
la 04.12.2011, 18:50

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking