Crab la cuptor

Postat de doralinda72 in Fructe de mare
24 Feb 2013 | 12650 vizualizari
Crab la cuptor

In Grecia am descoperit aproape toate fructele de mare, savoarea lor, bineinteles, mai sunt cateva care nu le-am incercat precum aricii de mare, stridii, care nu prea cred ca le voi incerca....;) Acest preparat, la taverne se gateste pe gratar dar cum nu vreau sa imi miroasa in casa, am gasit solutia la cuptor, acelasi rezultat garantat!!!!

Ingrediente

  • 1 kg de picioare de crab(mie personal, nu-mi place corpul lor, au alt gust)
  • sare groasa
  • oregon
  • putin ulei masline
  • lamaie

Mod de preparare

Daca crabii sunt congelati, ii lasati sa se dezghete  intr-o strecuratoare, dar sa fiti siguri ca sunt dezghetati, altfel carnea lor in cuptor se va strange! ii clatiti cu putina apa sa dispara putin mirosul si alte produse cu care au fost congelati, apoi puneti intr-o tava, presarati cu destula sare groasa si lasati la cuptorul preincalzit la 180C cca 20 min, de fapt pana vedeti ca, culoarea lor a devenit rosiatica ( la inceput crabii au o culoare maro). ii scoateti intr-un vas, puneti inca putina sare, putin ulei de masline si oregon. Amestecati si gata de servire! Folositi un cleste special ptr a ii putea deschide!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crab la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Creveti cu paste, in sos de rosii

Postat de mirela0911

Creveti cu paste, in sos de rosii

Se pun pastele fainoase la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, se strecoara si se pastreaza cam un polonic din apa in care au fiert. Crevetii se lasa sa se dezghete...

Citeste continuarea

Calamari picanti cu paste

Postat de Ksenya

Calamari  picanti cu paste

Punem uleiul intr-o oala .Ceapa o tocam,la fel si usturoiul si adaugam in oala,calim cateva minute pana obtinem o nuanta aramie,adaugam inele de calamari .Lasam  2-3 minute si adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.02.2013, 16:39
Ce bunătate!!!
la 24.02.2013, 17:01
deosebita, place!
la 24.02.2013, 17:06
Zamfira
la 24.02.2013, 17:06
Satisfy
la 24.02.2013, 17:53
yammy

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking