Crap in crusta de rosii deshidratate

Postat de medioto59 in Peste
24 Mar 2012 | 3794 vizualizari
Crap in crusta de rosii deshidratate

Ingrediente

  • 1 crap (2-3kg)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 5 linguri cu rosii deshidratate
  • zeama de la o lamaie
  • 1 lamaie
  • sare
  • patrunjel verde

Pentru garnitura

  • 3 morcovi
  • rozmarin
  • ulei de masline

Mod de preparare

Pestele se curata de solzi si de intestine,se spala si se lasa la scurs dupa care se condimenteaza cu sare .atat pe exterior cat si in interior.Rosiile deshidratate se pun intr-o cana peste care adaugam apa atat cat sa le acopere.Tinem circa 10 min dupa care scurgem apa si amestecam rosiile cu zeama de la  lamaie si uleiul.Cu acest amestec ungem pestele pe ambele parti  dar si in interior.Taiem lamaia rondele si "impanam"pestele cu ele.Asezam pestele pe gratarul unei tavi in care am pus rondele de morcovi stropite cu ulei si condimentate cu rozmarin.Adaugam o cana cu apa in tava,acoperim tava cu folie de aluminiu  si dam la cuptor.Tinem 1 ora dupa care indepartam folia cu grija si mai lasam la cuptor pana cand pestele este bine facut si frumos rumenit.

Asezam pestele pe un platou,asezonam cu patrunjel verde si servim alaturi de rondelele de morcovi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in crusta de rosii deshidratate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (44)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

File de novac cu legume

Postat de panacris

File de novac cu legume

Prazul se curăță, spală și se taie rondele, apoi se așază ca un pat într-un vas special pentru peșete, sau într-un vas termorezistent. Novacul filetat se asezonează de...

Citeste continuarea

Rulouri de butterfish, cu crochete de paine prajita, crema de ciuperci by Delaco, ridichi si crema de aceto balsamic

Postat de AlexTeacher

Rulouri de butterfish, cu crochete de paine prajita, crema de ciuperci by Delaco, ridichi si crema de aceto balsamic

Intindeti feliile de peste afumat pe un tocator; Adaugati peste acestea crochete de paine prajita unse in prealabil cu crema de branza cu ciuperci, frunzele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.03.2012, 20:53
Senzational...ce-mi plac si paharele
la 24.03.2012, 20:54
pesteeeee a la Medi! Bun bun
la 24.03.2012, 20:58
superb
la 24.03.2012, 20:59
arata bine
la 24.03.2012, 21:02
vin maine la tine?

Vezi toate comentariile (44)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking