Crap la cuptor

Postat de AlinaL in Crap / Caras
10 Ian 2010 | 38217 vizualizari
Crap la cuptor

Ingrediente

  • -un crap mare
  • -miere
  • -mustar
  • -condimente

Mod de preparare

Am vrut ca de Revelion sa gatesc altfel pestele. L-am dorit la cuptor, dar fara legume si mai mult prajit/copt decat fiert.

Am taiat pestele sub forma de potcoave; daca-l  puneam intreg la cuptor nu cred ca era bine patruns. L-am condimentat cu sare si piper, apoi am facut o pasta din miere si mustar. Am amestecat intr-o cana 5 linguri de mustar cu 5 linguri de miere (cate linguri de mustar, atatea si de miere). Am uns bine-bine fiecare bucata de peste pe toate partile, apoi le-am asezat in tava pentru cuptor (unsa cu ulei). Se pune ulei in functie si de grasimea pestelui. Dupa 20-25 de minute, la foc mic, pestele a fost bun de mancat!

Pestele nu necesita intoarcere (de pe-o parte pe alta) in timpul coacerii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Crap cu lamaie si rozmarin

Postat de mihaelar63

Crap cu lamaie si rozmarin

 Bucata de crap [in cazul meu o jumatate ] se sareaza bine si se increasta pe lungime din loc in loc . Ceapa se taie pestisori, ardeiul iute se taie rondele, usturoiul se taie...

Citeste continuarea

Crap pe pat de legume, la cuptor

Postat de oanapl

Crap pe pat de legume, la cuptor

Se tapetează tava cu hârtie de copt. Se spală legumele, se curăță, se taie felii și se pun în tavă. Se spală peștele și se usucă cu șervețele de bucătărie. Se unge cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.01.2010, 07:59
Bine ai venit printre bucatarasi, Alina! E super reteta . Mai poti adauga 2-3 poze din timpul prepararii?
la 10.01.2010, 08:07
Multumesc de primire, Oana!

Mi-e ciuda ca nu am facut cateva poze si in timpul prepararii! Mi-am amintit tarziu de poze...
La urmatoarea reteta, o sa pun mai multe poze!
la 10.01.2010, 08:43
la 11.01.2010, 18:40
arata delicios. . merita incercata reteta cat mai curand.
la 12.01.2010, 13:00
Ai intrat in randul bucatarasilor cu o reteta suuuuuper ! Felicitari ! Ne dai mai multe date despre tine ?

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking