Cus-cus cu cartofi si ciuperci

Postat de nadina73 in Mancaruri de post
26 Mai 2010 | 5349 vizualizari
Cus-cus cu cartofi si ciuperci

e tot de post si foarte gustos,chiar daca e fara carne

Ingrediente

  • 3 cartofi
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 ardei rosu
  • 300 g ciuperci champinion
  • 200 g cus-cus
  • 4 linguri sos de soia
  • sare
  • piper
  •  delikat  1lingurita
  • ulei de masline 4-5 linguri
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se curata ceapa se toaca si se caleste in ulei se pune si sosul de soia apoi,ardeiul taiat sau tocat,se pun cartofi taiati cubulete si ciupercile taiate,tocate cum va place,sare ,piper si putin delikat sau vegeta(de obicei la cele de post mai pun pt gust ,ma refer la delikat)se pune apa si se lasa sa fiarba bine toata impreuna

La final se pune patrunjel verde tocat si cus-cusu (am uitat se completeaza cu apa bine inainte ,cus cusul trage apa bine in el)

Se serveste cu muratura sau simplu

Sotul si-a pus si pasta de tomate a zis ca e mai gustos

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu cartofi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi manastiresti (de post)

Postat de RODIMUR

Cartofi manastiresti (de post)

Se curăță ceapa, se spală, se taie și se călește ușor, în ulei suficient și la foc mic, fără a se rumeni. Usturoiul se curăță, se spală, se mărunțește și se face...

Citeste continuarea

Mancare de legume la cuptor cu orez

Postat de rocsi_1612

Mancare de legume la cuptor cu orez

Legumele congelate le lasam la decongelat. Curatam ceapa si o tocam marunt. Morcovul il curatam si il taiem rondele dar cu un dispozitiv zimtat. Rosiile le dam in blender pana devin pasta....

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.05.2010, 18:03
primaaaaaaaa
la 26.05.2010, 18:08
sincer nu am mancat niciodata...ma gandesc ca e bun
la 26.05.2010, 18:11
nici eu nu am mancat niciodata cus-cus.... astea sunt ca niste paste foarte marunte , nu?...
la 26.05.2010, 18:15
cu ciuperci si cartofi n-am facut, dar cus-cus-ul e super bun, oricum
la 26.05.2010, 18:18
eu am facut doar asa, de cateva ori.. http://www.bucataras.ro/retete/6535/cus-cus-cu-aripioare-si-cascaval.html

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking