Cus-cus cu cartofi si ciuperci

Postat de nadina73 in Mancaruri de post
26 Mai 2010 | 5375 vizualizari
Cus-cus cu cartofi si ciuperci

e tot de post si foarte gustos,chiar daca e fara carne

Ingrediente

  • 3 cartofi
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 ardei rosu
  • 300 g ciuperci champinion
  • 200 g cus-cus
  • 4 linguri sos de soia
  • sare
  • piper
  •  delikat  1lingurita
  • ulei de masline 4-5 linguri
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se curata ceapa se toaca si se caleste in ulei se pune si sosul de soia apoi,ardeiul taiat sau tocat,se pun cartofi taiati cubulete si ciupercile taiate,tocate cum va place,sare ,piper si putin delikat sau vegeta(de obicei la cele de post mai pun pt gust ,ma refer la delikat)se pune apa si se lasa sa fiarba bine toata impreuna

La final se pune patrunjel verde tocat si cus-cusu (am uitat se completeaza cu apa bine inainte ,cus cusul trage apa bine in el)

Se serveste cu muratura sau simplu

Sotul si-a pus si pasta de tomate a zis ca e mai gustos

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu cartofi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prajitura cu prune (de post)

Postat de Valclaudia

Prajitura cu prune (de post)

Margarina trebuie sa fie la temperatura camerei. Amestecam toate ingredientele trecute la aluat si vom obtine un aluat elastic. Il dam la rece pana preparam umplutura astfel: Spalam prunele,...

Citeste continuarea

Ciuperci cu spanac și soia

Postat de panacris

Ciuperci cu spanac și soia

Cubulețele de soia, se pun la fiert în apă clocotită, cu puțină sare, piper proaspăt măcinat, 1 foaie de dafin și puțin cimbru, cca. 15 minute, apoi se scoate și se scurge bine de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.05.2010, 18:03
primaaaaaaaa
la 26.05.2010, 18:08
sincer nu am mancat niciodata...ma gandesc ca e bun
la 26.05.2010, 18:11
nici eu nu am mancat niciodata cus-cus.... astea sunt ca niste paste foarte marunte , nu?...
la 26.05.2010, 18:15
cu ciuperci si cartofi n-am facut, dar cus-cus-ul e super bun, oricum
la 26.05.2010, 18:18
eu am facut doar asa, de cateva ori.. http://www.bucataras.ro/retete/6535/cus-cus-cu-aripioare-si-cascaval.html

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking