Dulceata din coji de portocala

Postat de bitza in Dulceata / Gem
20 Sep 2010 | 11696 vizualizari
Dulceata din coji de portocala

Ingrediente

  • * Coaja(fara partea alba) de la 3 portocale(800 g) mari
  • * 300 ml apa
  • * 300 g zahar
  • * zeama de la 1 lamaie

Mod de preparare

1. Portocalele se decojesc cu un cutit,doar partea portocalie.Cojile se pun intr-un vas cu apa si se tin 48 de ore schimband apa de doua ori pe zi.

2. Dupa 48 de ore se pregateste un sirop din apa+zahar+zeama de lamaie,apoi se adauga cojile de portocala taiate fasii subtiri si se fierbe la foc mic pana ajunge la consistenta dorita.Dulceata se toarna in borcan/e sterilizate si se pastreaza la loc racoros

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata din coji de portocala" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura Orangina

Postat de RuxyRux

Prajitura Orangina

Preparam blatul: Amestecam la mixer in ordinea urmatoare ingredientele:ouale, zaharul, vanilia, coaja de portocala, iaurtul, untul topit, laptele praf, faina si praful de copt, iar la sfarsit...

Citeste continuarea

Rulada cu dulceata si blat din cereale

Postat de anuta

Rulada cu dulceata si blat din cereale

Albusurile si un praf de sare se mixeaza cu mixerul si apoi cu zaharul turnat in ploaie, pana ce devin o bezea cremoasa. Galbenusurile se mixeaza cu uleiul, apoi se incorporeaza in albusuri....

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.09.2010, 18:23
la 20.09.2010, 18:31
sunt foarte curioasa ce gust are... cred ca este foarte aromata
la 20.09.2010, 18:40
ionix sigur are gust bunnnnnnn
la 20.09.2010, 18:42
asa cred si eu... o sa fie mai greu cu decojitul fara partea albicioasa
la 20.09.2010, 19:35
super reteta

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking