Ingrediente
- 500ml apa
- 250g margarina delma pt prajituri
- 1lingura zahar
- 2cani faina
- 5oua
- un praf sare
- 1plic crema pt prajituri cu ciocolata,trufe si rom
- 2linguri cacao
- 100ml lapte
- 100gr zahar
Mod de preparare
se pune apa intr-un vas(mai sigur un ceaun)peste care se adauga margarina (200gr) si se lasa sa se topeasca, dupa care adaugam zaharul si sarea. Se amesteca bine pana se topeste. Dupa ce s-a topit zaharul dam la o parte de pe foc si punem deodata faina si amestecam energic. Dupa ce se amesteca bine (sa nu se lipesca de vas) se lasa sa se raceasca. Cand s-a racit adaugam ouale unul cate unul, dar amestecand bine dupa fiecare in parte.
Crema:scrie pe plic cum se prepara
Glazura:Se pune laptele,margarina(50gr),zaharul si cacao,se lasa la fiert aprox 10-15min,sa se ingroase putin.Apoi le introduce-ti pe rand in glazura.
POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere cu crema de prajituri cu ciocolata,trufe si rom" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|