Fantezie cu iaurt si capsuni

Postat de AlexandraOrdean in Torturi
27 Apr 2014 | 5340 vizualizari
Fantezie cu iaurt si capsuni

Ingrediente

  • 1 l frisca lichida
  • 500 ml iaurt cu fructe(capsuni)
  • 500 gr capsune proaspete
  • 100 ml sirop de capsuni
  • 4 oua
  • 4 linguri de faina
  • 4 linguri de zahar
  • 1 praf de copt
  • 2 plicuri gelatina granule
  • 1 esenta de vanilie

Mod de preparare

Pregatim blatul:

Mixam albusurile de la cele 4 oua cu zaharul si esenta de vanilie pana devine o spuma tare.

Adaugam galbenusurile frecate bine cu praful de copt.

Adaugam faina si amestecam usor de sus in jos.

Dam la cuptor pentru 25-30 de minute.

Pregatim crema:

Mixam 800 ml frisca pana se intareste.

Adaugam iaurtul si gelatina topita inainte pe bain marin.

Amestecam de sus in jos.

Taiem si bucati de capsune cubulete si adaugam in compozitie.

Tapetam o cratita cu folie alimentara, aranjam felii de capsune si turnam crema.

Deasupra punem blatul si insiropam cu siropul de capsune.

Dam la rece pt 3-4 ore.

Scoatem din cratita, inlaturam folia si ornam dupa bunul plac

Daca ti-a placut reteta noastra "Fantezie cu iaurt si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tort cu alune, frisca, ciocolata si fructe de padure, fara faina

Postat de TAB1TA

Tort cu alune, frisca, ciocolata si fructe de padure, fara faina

Alunele, zaharul si apa se pun intr-o cratita. Se pune cratita pe foc la Bain Marie ( se pune  cratita, care nu atinge apa, intr-o oala mai mare cu apa) si se amesteca pana se topeste...

Citeste continuarea

Tort cu Crema de Sampanie

Postat de Alina26

Tort cu Crema de Sampanie

Pregatim Blatul: 1.Se separa albusurile de galbenusuri. 2.Se bat albusurile cu un praf de sare. 3.Se adauga o lingura de zahar si se bate spuma pana ce se topeste zaharul si apoi se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.04.2014, 14:32
Wow, as vrea si eu astfel de fantezii!
la 27.04.2014, 14:37
Frumoasa fantezie..
la 27.04.2014, 14:38
ce fantezie ai, Alexandra!
eu nu le pot divulga pe ale mele ))
la 27.04.2014, 14:40
un strop de fantezie de-asta as pofti si eu...
la 27.04.2014, 14:57
Aoleu ce bine arata!!! . Crezi ca asi putea pune iaurt natural (nu sunt fan al iaurturilor cu fructe) si sa cresc cantitate de capsuni?
Mersi

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking