Ingrediente
- 2 cepe rosii
- 400 gr rosii cherry
- 3 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie
- sare de mare cu ierburi aromate
- 1 catel de usturoi, tocat
- un buchetel de patrunjel proaspat, tocat
- 2 conserve (a cate 400 gr) fasole alba, scursa
- 2 linguri otet balsamic
- parmezan ras, pentru servire
Mod de preparare
Se incalzeste cuptorul la 200⁰C.
Se aseaza intr-un vas termorezistent 1 ceapa rosie taiata in sferturi si rosiile cherry injumatatite.
Se stropesc cu 2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie si se presara cu sare de mare cu ierburi aromate.
Se dau la copt 30 minute. Intre timp, se incinge 1 lingura ulei de masline cu aroma de lamaie intr-o tigaie, se adauga 1 ceapa rosie tocata, usturoiul, patrunjelul si sare de mare cu ierburi aromate si se calesc impreuna 5-7 minute, pana cand se inmoaie.
Se adauga fasolea, otetul balsamic, legumele coapte si se amesteca usor.
Se pune preparatul pe o farfurie se presara cu parmezan si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole alba cu ceapa si rosii coapte" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (1)
|