Ficat de porc in sos

Postat de eduard_09 in Ficat
29 Oct 2013 | 26768 vizualizari
Ficat de porc in sos

Ingrediente

  • 500 g ficat de porc
  • 3 cepe mari
  • 3 catei de usturoi
  • 300 g rosii in suc
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • ulei

Mod de preparare

Ficatul il punem in apa rece si lasam cca 10 min dupa care spalam pana nu mai iese sange,dupa care il punem la scurs.

Punem apa intr-o cratita si punem pe foc,cand sa incalzit adaugam bucatile de ficat si lasam sa fiarba cateva colocote(cat sa luam spuma)

Intr-o tigaie adaugam uleiul si cand sa incalzit adugam ceapa tocata si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam un pic de apa,pasta de tomate si lasam sa fiarba,adaugam rosiile tocate si sucul de rosii,ficatul,adaugam sare,piper si busuioc dupa gust,

Lasam sa fiarba la foc mic pana se formeaza un sos,la finam adaugam ustuoiul pisat si mai lasam cca 2 min pe foc,

Noi am servit cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc in sos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ficat de porc in sos de vin, cu legume natur

Postat de RODIMUR

Ficat de porc in sos de vin, cu legume natur

Ficatul se curăță de eventualele pielițe, se spală bine, se feliază (felii cam de 2-2,5 cm) și se pune în lapte dulce, pentru 30 minute. După acest interval de timp, feliile de...

Citeste continuarea

Ficat de porc cu sos de mustar

Postat de cristeena20

Ficat de porc cu sos de mustar

- Feliile de ficat le condimentam cu sare si piper negru macinat si presaram cu cimbru verde. lasam cca 10 minuite la frigider sa se intrepatrunda aromele. - Intr-o tigaie adanca punem uleiul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.10.2013, 19:40
Am si eu o bucata de ficatOare cand i-o veni randul
la 29.10.2013, 19:46
Tare mult imi place
la 29.10.2013, 19:53
la 29.10.2013, 19:59
bun
la 29.10.2013, 20:02

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking