Ficatei de pui cu otet balsamic si mamaliguta

Postat de kamy in Pui
15 Noi 2010 | 7104 vizualizari
Ficatei de pui cu otet balsamic si mamaliguta

cum s-a lasat postul,in week end am mancat numai si numai carne

Ingrediente

  • 1 kg ficatei de pui
  • 2 fire praz
  • 5 cepe verzi
  • 2 cepe potrivite
  • 3 rosii
  • o capatana usturoi
  • 2 lg. otet balsamic
  • sare,piper
  • cimbru,marar

Mod de preparare

Ficateii i-am curatat,i-am spalat in multe ape si i-am lasat in apa rece pana am taiat legumele.

Prazul si ceapa verde le-am spalat bine si le-am taiat rondele fine(la praz numai partea alba),ceapa uscata am curatat-o si am taiat-o pestisori,rosiile le-am decojit si le-am taiat marunt,usturoiul curatat si... in asteptare.

Am scurs bine ficatei i-am pus intr-o strecuratoare.

In tuci am pus 4-5 lg.de ulei la incins si ceapa,prazul la calit,cateva min.dupa care am adaugat ficateii lasand sa fiarba la foc mic.Cand a scazut apa lasata,am adaugat ceapa verde si cca.100 ml apa calda am mai lasat sa fiarba 2-3 min dupa care am adaugat rosiile si 2 lg de otet balsamic.Am mai lasat sa fiarba 10 min dupa care am pus usturoiul pisat si cimbrul(cat iei cu 3degete),sare si piper dupa gust,lasand sa fiarba 5 min.Cand am stins focul am pus mararul(verde...din congelator)

Noi am mancat ficateii cu mamaliguta si salata de varza

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu otet balsamic si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pulpe de pui cu sos balsamic, masline si ardei gras

Postat de Lia1

Pulpe de pui cu sos balsamic, masline si ardei gras

Daca doriti sa preparati voi insiva aceste mirodenii numite Herbes de Provence aveti reteta:  Herbes de Provence Se spala bine pulpele de pui si se sterg prin tamponare cu prosoape de...

Citeste continuarea

Pui in cinci culori

Postat de Ksenya

Pui in cinci culori

Intr-un castron, carnea se amesteca cu sosurile mentionate, se adauga ghimbirul, se amesteca toate si se adauga amidonul, se amesteca inca odata si se lasa sa intrepatrunda aromele, 5 minute....

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.11.2010, 22:38
Da,Kamy pune masa ca ajung acum
la 15.11.2010, 22:39
aoleu...lalyu nu ti post??astia-s mancati de vineri
la 15.11.2010, 22:43
oh. si yo vreau
la 15.11.2010, 22:47
ionela...iti dau....cum sa nudata viitoare cand facam anuntat,am scrisin week end au fost mancate
la 15.11.2010, 22:48
sa ma treci prima pe lista ador ficateii

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking