File de păstrăv la grătar cu găluşte de cartofi şi pesto

Postat de panacris in Pastrav
14 Iun 2013 | 4976 vizualizari
File de păstrăv la grătar cu găluşte de cartofi şi pesto

Un peşte super bun, mai ales că are puţine oase.

Ingrediente

  • păstrăvi 4 bucăţi,
  • mix de condimente (oregano, rozmarin, busuioc),
  • sare iodată,
  • ulei de măsline,
  • găluşte de cartofi (http://www.bucataras.ro/retete/galuste-de-cartofi-35097.html),
  • sos pesto Panacris (http://www.bucataras.ro/retete/pesto-panacris-46760.html=

Mod de preparare

Peştele se curăţă, se condimentează şi se lasă la rece cca. 15 minute. Folia de aluminiu se unge cu ulei de măsline, apoi se aşează peştele codimentat, se împachetează, apoi se coace pe grătar, cca. 10 minte pe fiecare parte. Când se desface folia, pielea păstrăvului va rămâne mai mult ca probabil lipită, aşa că va fi foarte simplu să servim peştele file, alătuir de găulşte de cartofi (reţeta aici:http://www.bucataras.ro/retete/galuste-de-cartofi-35097.html) asezonată cu sos pesto Panacris (reţeta aici:http://www.bucataras.ro/retete/pesto-panacris-46760.html )

Daca ti-a placut reteta noastra "File de păstrăv la grătar cu găluşte de cartofi şi pesto" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Malasolca a la Cleme

Postat de Constelatialeu

Malasolca a la Cleme

Mai intai am fost la pescuit, in piata la Pastravaria de la Valea Doftanei (n-am avut aparatul la mine sa-i fotografiez cum inotau in acvariu), am ales doi pastraviori de cca 500 g, de lene am...

Citeste continuarea

Pastrav la gratar

Postat de mihaelar63

Pastrav la gratar

Pastravul mare l-am curatat si spalat. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu sare, zeama de la o lamaie si cu putin ulei de masline. Cu acest amestec se ung bucatile de peste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.06.2013, 13:17
Vin repede cat e cald
la 14.06.2013, 13:20
Singurul peste care-mi place
la 14.06.2013, 13:29
oooooo, deosebit
la 14.06.2013, 13:29
ce bunaciune
la 14.06.2013, 13:31

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking