Ingrediente
- 1 kg fricandou
- 400 g aluat foietaj
- 200 g cascaval felii
- 200 g sunca Praga
- 200 g ciuperci
- 1 ardei gras rosu
- frunze de patrunjel verde
- 1 ou
- sare
- piper
- boia
Mod de preparare
Fricandoul il taiem astfel incat sa-l subtiem cat mai mult si uniform.
Il asezonam si punem un strat de cascaval , apoi unul de sunca peste.
Deasupra asezam frunze de patrunjel si felii din ardeiul rosu.
Feliile de ciuperci le asezam deasupra, apoi rulam fricandoul.
Pe foaia de aluat asezam fricandoul rulat, astfel incat sa putem cuprinde cu aluatul intreaga bucata de carne.
Asezam fricandoul rulat pus in aluat , intr-un vas Jenna uns cu unt si deasupra il ungem cu un ou batut bine si il asezonam.
Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit la 170 grade C pentru aproximativ o ora pina fricandoul s-a copt si rumenit frumos deasupra.
Cand este gata se scoate din cuptor si se portioneaza.
Se serveste cu diferite garnituri.Eu l-am servit cu zarangollo....
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Fricandou rulat in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (32)
|