Fricandou rulat in aluat

Postat de Sidy in Porc
27 Aug 2011 | 13491 vizualizari
Fricandou rulat in aluat

Fricandoul este o tranşă groasă de carne, din muşchiul interior al pulpei de viţel sau de porc.

Ingrediente

  • 1 kg fricandou
  • 400 g aluat foietaj
  • 200 g cascaval felii
  • 200 g sunca Praga
  • 200 g ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • frunze de patrunjel verde
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Fricandoul il taiem astfel incat sa-l subtiem cat mai mult si uniform.
Il asezonam si punem un strat de cascaval , apoi unul de sunca  peste.
Deasupra asezam frunze de patrunjel si felii din ardeiul rosu.
Feliile de ciuperci le asezam deasupra, apoi rulam fricandoul.
Pe foaia de aluat asezam fricandoul rulat, astfel incat sa putem cuprinde cu aluatul intreaga bucata de carne.
Asezam fricandoul rulat pus in aluat , intr-un vas Jenna uns cu unt si deasupra il ungem cu un ou batut bine si il asezonam.
Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit la 170 grade C pentru aproximativ o ora pina fricandoul s-a copt si rumenit frumos deasupra.
Cand este gata se scoate din cuptor si se portioneaza.
Se serveste cu diferite garnituri.Eu l-am servit cu zarangollo....
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Fricandou rulat in aluat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Cotlet si piept de porc cu legume si sos de ardei copt - Reteta gustoasa si satioasa

Postat de Constelatialeu

Cotlet si piept de porc cu legume si sos de ardei copt - Reteta gustoasa si satioasa

Cum se prepara Cotlet si piept de porc cu legume si sos de ardei copt - Reteta gustoasa si satioasa Mai intai am pregatit carnea, am condimentat-o cu sare si piper, am trecut-o prin faina. Am...

Citeste continuarea

Snitele de porc crocante

Postat de MotanLaOale

Snitele de porc crocante

Bucatile de pulpa se curata, se spala foarte bine, se usuca si se taie felii potrivite. Feliile de carne se bat cu ciocanul de snitele, se pun pe o farfurie si se presara cu condimente. Se pun...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.08.2011, 07:26
delicios o portie mare la mine
la 27.08.2011, 07:50
si eu vreau ....ca tare-mi place cum arata....
la 27.08.2011, 08:25
Aiaiaiiiii, ce bine arata!!!!
la 27.08.2011, 10:20
tare buna
la 27.08.2011, 10:40
auuuu....mama dar cum arata macar sa gust putin cu ochii uitandu-ma la poze

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking