Frigănele înnobilate!

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
25 Iul 2013 | 3320 vizualizari
Frigănele înnobilate!

Clasicele bundaskenyer alias frigănele, le-am înnobilat cu brânză Brie de la Milkana și mere de vară;) Vă asigur că sunt super gusoase, o super combinație:-*

Ingrediente

  • pâine veche (de 2-3 zile, fără mucegai:D) cca. 6 felii,
  • ouă 4 bucăți,
  • sare iodată,
  • ulei de floarea soarelui,
  • brânză Brie de la Milkana 1 porție,
  • mere de vară 1-2 bucăți.

Mod de preparare

Ouăle se bat energic cu un praf de sare. Feliile de pâine se trec prin amestecul de ouă, apoi se prăjesc în ulei fierbinte, cca. 2 minute pe fiecare parte. Se scot pe un șervet de bucătărie absorbant. Pe fiecare felie de frigănea se așează câte 2/3 feliuțe de brânză Brie și mere de vară, apoi se dau la cuptor/cuptorul cu microunde cca. 2 minute, la foc mediu;) Se servesc fierbinți cu adaos de gem de merișoare după gustul fiecăruia! Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigănele înnobilate!" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Crostini cu crema de branza si ardei kapia copt

Postat de rocsi_1612

Crostini cu crema de branza si ardei kapia copt

Ardeii kapia ii punem la copt, ii decojim, apoi ii curatam de seminte si ii taiem fasii lunguiete. Intr-un bol micut punem fasiile de ardei, putina sare, piper, 1 lingura de ulei si otetul. Le...

Citeste continuarea

Aperitiv rulouri cu sunca, cascaval si baby spanac

Postat de panacris

Aperitiv rulouri cu sunca, cascaval si baby spanac

Foaia de foietaj dezghețată se întinde pe masa de lucru. Se unge cu muștar, apoi se așează feliile de mușchi, pastramă, salam pe toată suprafața foii. Se presară cașcavalul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.07.2013, 19:46
la 25.07.2013, 19:54
bun
la 25.07.2013, 19:58
tare bune mai sunt!! Eu prefer strugurii!!!
la 25.07.2013, 19:59
de astea vreu si eu
la 25.07.2013, 20:03

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking