Ingrediente
- 2 pulpe superioare de curcan
- 2 linguri amestec condimente Kotany
- 2 linguri sos de soia
- 2 linguri miere
- 2 linguri pesmet
- 4 bete frigarui
Mod de preparare
Inlaturam pielita de pe pulpe si le dezosam. Taiem apoi carnea in bucatele mici de 2,5 cm si o punem intr-un bol.
Presaram amestecul de condimente peste pulpele de curcan, adaugam sosul de soia si amestecam.
Acoperim bolul cu folie si il dam la rece 30 de minute.
Dupa trecerea timpului , tragem bucatile de carne pe betele de frigarul, pe care le lasam 5 minute in apa, sa nu se arda la prajit.
Incingem un gratar non aderent- eu am avut unul de ceramica Delimano- si asezam frigaruile sa se rumeneasca bine pe toate partile.Le rotim din cand in cand.
Dupa ce sunt rumene ( cate 2-3 minute pe fiecare parte), le ungem cu miere si le pudram cu pesmet.Le punem pe o tava.
Dam tava la cuptorul incalzit la 180 de grade C, pentru 10 minute , sa se rumeneasca bine frigaruile.Dupa 5 minute le intoarcem, apoi sunt gata.
Serviti frigaruile alaturi de un sos sau de o salata.
Pofta mare sa aveti !
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de curcan cu miere si mustar" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|