Friptura de crap la cuptor

Postat de nadina73 in Crap / Caras
28 Sep 2010 | 16118 vizualizari
Friptura de crap la cuptor

O nebunie de friturica cu mamaliguta si mujdei. Papi si nu te mai poti satura

Ingrediente

  • 2 crapi mari
  • 300 ml ulei
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata crapul de solzi si intestine ,se portioneaza si se spala foarte bine.

Se pun bucatile de peste pe un prosop sa se scurga bine  de apa, dupa care se tamponeaza bine cu un servet de hartie pt a nu ramane apa.Se condimenteaza cu sare si piper .

Se pune uleiul intr-o tava si se pune in cuptor pana se infierbinta foarte foarte bine si abia apoi se pun bucatile de peste ,altfel se fierbe nu se prajeste .

Se pune tava la cuptor pentru 15 minute la 200 grade ,dupa care se scoate tava se intorc bucatile de peste se pune usturoiul pisat bine  amestecat cu sare si putina asa se mai pune tava la cuptor inca 20-25 minute la foc maxim 250 grade pana se rumeneste bine.

Se serveste cu mujdei si mamaliguta.

PS: va pun poza cu tatal meu cum curata pestele prins de el,e inebunit cu pescuitul

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (36)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Crap ardelenesc

Postat de AlexTeacher

Crap ardelenesc

Taie cartofii felii groase de 5 mm; Este foarte important ca acestia sa fie reci in momentul in care ii tai; Asaza feliile de cartofi intr-o tava cu hartie de copt; Amesteca apoi sarea,...

Citeste continuarea

Salata de icre de crap

Postat de mirela0911

Salata de icre de crap

Mai intai se fierbe grisul in cele 4 lg cu apa. Dupa ce s-a ingrosat bine, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca bine. Intr-un bol se pun icrele si se toarna putin ulei. Se mixeaza usor,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.09.2010, 09:00
sunt asigurata si cu felul doi,mersi de masa
la 28.09.2010, 09:22
la 28.09.2010, 09:56
Asteptam si desertul
la 28.09.2010, 10:16
o forma de prezentare fff interesanta!!!
la 28.09.2010, 10:17
Am venit la masa!

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking