Friptura de pui cu stafide, ananas si carnati

Postat de Sidy in Pui
4 Dec 2010 | 4307 vizualizari
Friptura de pui cu stafide, ananas si carnati

Mai mancam si altfel de mancare nu numai de post, asa-i ?

Ingrediente

  • Carne de pui
  • 100 g stafide
  • felii de ananas
  • 200 g carnat afumat
  • ardei gras in 3 culori
  • cartofi
  • usturoi
  • sare, piper
  • ulei

Mod de preparare

Intr-o tava unsa cu putin ulei se aseaza cartofii curatati si taiati in 4, peste ei bucatile de carne facute cu sare si piper,felii de ananas, apoi fasii de ardei colorati, faliile de carnati deasupra.Se presara stafidele peste toate ingredientele din tava si la sfarsit de adauga mujdeiul de usturoi, presarat peste toate .Cine doreste poate sa puna ingredientele acestea intr-o punga Knorr.
Se introduce la cuptorul dinainte incalzit, pina se prajeste carnea si cartofii.
Poftamare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu stafide, ananas si carnati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Snitele de pui in crusta din fulgi de porumb

Postat de AdrianUdrea

Snitele de pui in crusta din fulgi de porumb

Se amesteca ouale cu mustarul, sare, piper si o lingura de faina, pana se obtine o compozitie omogena. Se asaza pe un platou faina, iar pe altul, fulgii de porumb usor striviti. Portiile din...

Citeste continuarea

Tocana mexicana de pui

Postat de sufletista

Tocana mexicana de pui

Curatam pulpele de eventualele pene, le crestam putin, le condimentam cu sare si piper dupa gust si le punem la prajit in uleiul incins. Le scoatem pe un platou pe care il vom acoperi cu un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.12.2010, 18:55
Ce bine arat Sidy....ce frumos ai decoratsi-mi place si farfuria
la 04.12.2010, 22:52
Un deliciu
Am facut ieri langos
Mersi pentru reteta; si cu telemea de oaie mmmmmmmmmmmm
Mosul sa-ti aduca tot ce iti doresti
la 05.12.2010, 07:32
Ma bucur ca ti-a placut Mihaelo !!! Astept pozele...sa vada si fetele ce bunatate ai facut ! Saru'mana de urari ! La fel si tie si familiei tale !
la 05.12.2010, 07:33
Ruxy ...acum daca ma infiezi, sa sti ca vin cu farfuriile dupa mine...
la 05.12.2010, 08:01
bun

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking