Fudulii de tauras - II ( prajite in sos de vin )

Postat de Ina in Mancaruri cu carne
29 Mai 2011 | 20963 vizualizari
Fudulii de tauras - II ( prajite in sos de vin )

Daca am avut 2 kg, mi-am permis sa fac doua feluri :D

Ingrediente

  • 3 fudulii de tauras
  • 50 ml otet,
  • 150 ml apa
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ierburi italiene de la Kotanyi
  • 5 catei de usturoi

Mod de preparare

 

Dupa ce am indepartat cu grija pielea din jurul fuduliilor, am taiat rondele , pe care le-am lasat in apa cu otet cca 20-30 minute.

Am scos rondelele din otet, le-am scurs si le-am condimentat, apoi le-am pus la prajit in putin ulei + 50 ml vin alb, pana au devenit rumene si frumoase :))) . Am adaugat felii de usturoi si am stins cu inca 50 ml. vin alb. Am mai lasat la foc mic inca 5 minte, apoi le-am scos si le-am servit calde, cu salata de primavara.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii de tauras - II ( prajite in sos de vin )" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (116)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Gratin de piure cu vita, porc si mozzarella

Postat de rocsi_1612

Gratin de piure cu vita, porc si mozzarella

Mai intai pregatim piureul. Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem bucati potrivite. Ii punem la fiert cu putina sare, cand sunt gata ii scurgem, punem 2 linguri de unt si facem piureul. Piureul...

Citeste continuarea

Friptura cu vitel rulat , porc si cartofi

Postat de mihaelar63

Friptura cu vitel rulat , porc si  cartofi

Cartofii se curata , se spala , se taie bucati mari, se sareaza  si se pun in tava. Turnati in tava o cana cu apa . Bucata de vitel se bate bine cu batatorul de snitele si se unge cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.05.2011, 14:19
In sos de vin
la 29.05.2011, 14:28
ce bunnn
la 29.05.2011, 14:37
Cris
Deyu'
la 29.05.2011, 14:51
Am mancat foarte foarte de demult,nestiind ce mananc dar mi-au placut;daca ma servesti,nu te refuz
la 29.05.2011, 14:55
Esti binevenita, ianculubita
Poti lua si portia Gabytzei, ca ei nu-i place

Vezi toate comentariile (116)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking