Am inceput cu piureul, se poate incepe cu gulasul sau le faceti in paralel.
Am pus la fiert in apa cu sare cartofii si morvovii.
I-am descojit cand erau inca calzi.I-am zdrobit.
Am incalzit laptele si l-am pus fierbinte.Am amestecat bine.
Carnea am spalat-o, am sters-o, am condimentat-o.
Am pus-o in tigaia incinsa in care am pus o lingura de ulei de masline.
Am lasat-o sa se caleasca pana cand culoarea a devenit albicioasa.
Am adaugat usturoiul taiat in patru.
Am lasat in continuare la foc mic si am amestecat din cand in cand pana a scazut toata zeama.
Am adaugat apa cat sa o acopere, am pus capacul si am lasat in continuare la foc mic inca 45 de minute.
Se verifica din cand in cand daca mai e nevoie de putina apa ca sa nu se arda.
Se verifica cu furculita daca carnea e gata.
Se serveste impreuna cu piureul.
Pofta buna!