Gustari reci pe minifrigarui

Postat de Sylvia in Aperitive / Garnituri
1 Apr 2010 | 13742 vizualizari
Gustari reci pe minifrigarui

Va prezint o varianta simpla si eleganta de a prepara niste gustari reci asortate , care pot sa isi gaseasca foarte bine locul si la o masa de sarbatoare sau la o cina obisnuita , servite cu paine prajita si salata.

Ingrediente

  • betisoare de genul scobitorilor sau betelor pentru frigarui dar mai scurte ( eu am pus niste betisoare de bambus speciale pentru gustari ) ,
  • o mana de ruccola ( ador aceasta salata in orice combinatii ) ,
  • cascaval,
  •  salam,
  • sunca,
  • carnaciori,
  • rosii cerise,
  •  castraveti,
  • ridichii rosii  si ce mai gasiti si doriti sa puneti….in functie de preferinte

Mod de preparare

Am pregatit legumele, decupand cubulete castravetii si lasand intregi rosiile si ridichiile.

Pe un platou de lemn am pregatit betisoarele, cascavalul si mezelurile, taindu-le in maniera in care sa poata fi mancate cu usurinta, cu exceptia jambonului am pus si eu mezeluri romanesti, aduse de curand din vacanta.

 Am ordonat legumele si mezelurile pe betisoare in functie de inspiratie, pe cele mai mici am pus doar rosii cerise si cascaval pe cele mare altervativ din toate cate o bucatica, decorand cu o frunza de ruccola care merge si f bine la gust.

 Le-am asezat pe un platou mai mare, calculati cate vreti pe o persoana sau le asezati pe toate si se serveste toata lumea, in functie de ce doriti. Intr-un colt al platoului am facut un mic decor din ruccola, o rosie si 2 betisoare cu legume.

 Am asezat pe platou cateva betisoare si am decorat cu ierburi speciale pentru salate, au si usturoi si ardei uscat si pe langa faptul ca arata foarte bine dau un gust foarte bun. Am fost foarte incantata de rezultat, arata foarte bine si sunt si foarte economice, au iesit foarte multe din cantitate mica de mezeluri.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustari reci pe minifrigarui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mille-feuille de legume

Postat de Lia1

Mille-feuille de legume

Pui la scurs mozarella, cu 1-2 ore inainte. 1. Speli legumele.Pui ardeiul gras la copt pe gratar/tabla/tigaia de copt vinete. 2. Tai rondele vanata si dovlecelul, pe care le sarezi si...

Citeste continuarea

Quiche cu dovlecei si feta

Postat de RuxyRux

Quiche cu dovlecei si feta

Din ingredientele pentru blat se framanta un aluat care se pune la rece pana preparam  umplutura. Se spala dovleceii , unul se da pe razatoarea mare si unul se feliaza subtire. ( tot la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.04.2010, 18:18
la 01.04.2010, 21:29
Esti sigura ca nu ne pacalesti cu asa frumuseti? Sunt ,cu adevarat, foarte elegante. Gospodina care le-a realizat este superba !
la 01.04.2010, 21:33
Bunica a trecut ceva vreme de cand nu v-am "vazut" multumesc de vizita si complimente
la 01.04.2010, 21:47
ca de obicei, frumos
la 01.04.2010, 21:58
felicitari

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking