Ingrediente
- 110 g zahar
- 3 lg miere de albine
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- 100 g nuci
Mod de preparare
-se pun zaharul si mierea intr-o craticioara (destul de incapatoare) pe foc,se agita craticioara fara a se amesteca cu lingura
-se tine pe foc pana se topeste complet
-adauga nucile tocate
-se ia de pe foc si se adauga 1/2 lingurita de bicarbonat si se omogenizeaza (atentie ,va incepe sa se formeze o spuma fierbinte)
-se toarna compozitia pe un fund umed sau pe o foaie de hartie de copt(niciodata pe foaie de staniol ..)se lasa sa se raceasca .,aproximativ 15-20 min
-se rup bucatele de marimi medii si se servesc.
Impachetate in cutiute si hartie colorata pot fi un frumos cadou.
Daca ti-a placut reteta noastra "Honkey-ponkey" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (34)
|