Inimioare aperitiv

Postat de Adinacarla in Aperitive / Garnituri
14 Mar 2011 | 6634 vizualizari
Inimioare aperitiv

Ingrediente

  • 400g aluat foietaj
  • 2 oua
  • 2 linguri de lapte
  • 1 fraf de sare
  • Crema de branza:
  • 150g telemea de bivolita
  • 100g branza topita

Mod de preparare

Am intins foiaia de aluat si cu ajutorul unei inimioare am decupat aluatul. Apoi am facut earechi din cate doua inimioare. Din fiecare pereche una dintre inimioare am decupat-o cu o forma inimioara mai mica. Am separat albusele de galbnuse. Albusele le-am batut cu-n praf de sare si albusele le-am amestecat cu lapte. Apoi am lipit cu putin albus cate o inimioara perforata peste o inimioara compacta si am uniformizat putin cu un cutit marginile laterale. Am asezat inimioarele intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra le-am uns cu galbenus. Am introdus tava in cuptorul incins si le-am copt pana cand s-au rumenit.

Cand s-au racit le-am ornat cu crema de branza( crema de branza am facut-o asa: am amestecat telemea de bivolita data pe razatoare cu branza topita).

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Aperitiv inimioare cu chimen

Postat de anuta

Aperitiv inimioare cu chimen

Se framanta un aluat elastic din faina, margarina topita (nu fierbinte) cu smantana si branza rasa prin razatoarea mica. Se infasoara in celofan si se lasa o ora la frigider Se imparte aluatul...

Citeste continuarea

Aperitiv inimioare de foietaj cu crema de branza

Postat de ancutsa

Aperitiv inimioare de foietaj cu crema de branza

  Am folosit aluat de foietaj proaspăt (refrigerat) ce poate fi folosit imediat. Așadar, se taie aluatul cu o formă inimioară de patiserie. Se ung cu ou bătut și se lipesc două...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.03.2011, 20:16
la 14.03.2011, 20:19
la 14.03.2011, 21:03
ce inimioare frumusele
la 14.03.2011, 21:08
O bunatate
la 14.03.2011, 21:21

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking